JULEGAVE TIL HAM | Smuk og spændende gaslighter.

Varenummer: 215E11
Tilgængelighed: PÅ LAGER
249,00 DKK
JULEGAVE TIL HAM | Smuk og spændende gaslighter. Original Promise gaslighter. Lighteren har et lille vindue i siden, der viser hvor meget gas der er på lighteren. Ideel gave til den særlige lejlighed. Original æske sammen med lighter. Kvalitets og eksklusive lightere i mange flotte former og farver til hverdagsbrug og for dig selv eller en god ven. Find kvalitets julegave til ham blandt Danmarks største udvalg af nye lightere. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.
♥ Hvis synes du det kunne være en god, billig julegave til ham, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super, smuk stormlighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. lighter koster kun 249 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv ♥ Vi har fundet de bedste gaver til dine ønskesedlen. Her finder du masser af julegaveidéer her til din mand, kæreste eller far.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige julegave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij