JULEGAVE TIL KÆRESTEN HAM. Jazzsangerinde skulptur fra musik figurer

Varenummer: 76207
Tilgængelighed: PÅ LAGER
579,00 DKK

Jazzsangerinde skulptur fra musik figurer

   Leder du efter en god julegave? Vi har anderledes julegaver til ham og til hende. Her finder du har masser af forslag til, hvad du kan donere. Køb den perfekte gave nu.  Unik skulptur fra indsamling af Veronese Jazz band. Denne del er ikke et legetøj, men et kunstværk for kenderen og samler. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese.
   En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé og fede julegaver til ham og til hende. Forestille sig, hvordan dette smukke punkt vil dekorere dit interiør. Forestille fuld af beundring og misundelse af dine venners ansigter.

Materiale:
Sangerinde figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:

Højde: 31,00 cm,   Bredde: 10,00 cm,

   Hvis du kan lide vores julegave til kæresten ham, bestil smuk jazzsangerin figur i dag.

   Besøg vores online shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekoration til hjemmet og hurtig levering.
   Gave til musiker er ikke kun sangerinde skulptur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af smuk
fantasy statuette af Selina Fenech.

musik figurer

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Musik figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig julegave til kæresten ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij