JULEGAVER TIL HENDE. Vatikanet Pietà, figur af jomfru Maria med Jesus

Varenummer: 72243
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK
Vatikanet Pietà, figur af jomfru Maria med Jesus

   Vatikanet Pieta. Fremragende miniature af de originale Michelangelos skulptur. Smuk kopi til dekoration hjemmet. Ser perfekt i elegante interiør. Denne smuk statue er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé !

   Besøg vores shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekorationer til hjemmet og hurtig levering.
   Stue dekoration er ikke Pietà figur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af Figur af Zeus, græske gud med tordenkilen og ørn til stue dekoration.

Materiale:
Religiøse figurer er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  over 2500 g,   Højde: 26,00 cm,
Bredde: 26,00 cm,   Dybde:  16,00 cm

pynt til stuen

Veronese
religiøse figurer

   Hvis du kan lide vores julegaver til hende, bestil smuk kopi af skulpturen Vatikanet Pieta i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

   Veronese figurer til hjemmet (stuen) fungerer meget godt som unikke og billige romantiske gaver. Vi anbefaler især de smukke riddere figurer fra forskellige historiske perioder, for eksempel meget realistiske Vikinger figurer.
   På den anden side i komplet med en cigaretetui, kan du købe en god stormlighter eller USB elektrisk lighter.

   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gave til par, blandt andre smykkeopbevaring, vægpynt og pynt til stuen til dekoration til hjemmet.

gave til farmor

Religiøse figurer

Pietà, figur af jomfru Maria med Jesus

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Religiøse figurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke ideer til julegaver til hende billigt, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

   Vatikanet Pieta - Michelangelos skulptur blev bygget mellem 1498-1500 og er beliggende i Peterskirken i Rom. Dette er den første af fire Michelangelos Pieta. Denne berømte værk præsenterer Mary bedrift i arme fjernet fra korset Jesus. Madonna er i den type Nordisk men Michelangelo gav hende individuelle træk. Skulpturen er kendetegnet ved en unik harmoni og skønhed, fungerende klassisk eksempel på renæssancens tilgang til kunstværker. Skulpturen er færdig, hvad adskiller den fra de andre værker af Michelangelo. Det menes, at kunstneren gav Pietà elegant look ved at polere overfladen af ​​halm.
Original Sculpture: Teknik marmor, højde 174 cm

religiøse figurer til salg

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij