KLIP KLAPPER DAME. Kvinders flip flop læder, hvid og navy at vælge

Varenummer: K-1133-34
VÆLG STØRRELSE:
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
VÆLG FARVE:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  139,00 DKK

  Kvinders flip flop læder hjemmesko, hvid og navy at vælge

     Komfortabel skind klip klapper til damer med unikt design og to farver at vælge imellem (hvid og navy). Remmen skiller sig ud med flot, broderet mønster af havbølger. Flip-flops har en gummi, skridsikker sål med en let forhøjet hæl. Et simpelt damesandal med elegant og aktuelt design og meget komfortable, slidstærke, lette, varmebestandige og skridsikre.
     Bemærk at ud over mange af de tidligere nævnte fordele er hjemmesko ekstremt billige, så det bedste valg er at købe to par i hver farve. Til solbadning på stranden eller en tur på en solskinsdag kan du gå i sandaler af en anden farve hver dag.

     Hos Maxgaver.dk finder du et stort udvalg af populære gaveideer i alle prisklasser og du altid kan finde inspiration for dekorationer til bolig og interiør, takket vores skulpturer til indretning af ethvert rum og hvis mangler du inspiration til hvordan du skal unikdekorere dit hjem så lad dig inspirere Veronese figurer. Blandt andre finder du her dekorative figurer der skildrer det gamle Egypts verden, der er perfekt som julegaver til din mormor eller morfar.

     Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaver til hende og ekspres levering.
     Billige sutsko kvinder til hende er ikke kun sandaler og klip klapper. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en filt sutsko til damer, der er perfekte som en gave til mor, gave til søster eller bedstemor og gave til svigermor.

  julegave til hende

  flip flop hjemmesko

  klip klapper til kvinder

     Du kan gør en god handel ved at købe disse fremragende flip flop kvinders hjemmesko, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Meget billige og koster kun 139 kroner. Perfekte forslag til sommer, til dig selv, din mor, søster eller veninde.
        Vi har også mange andre forslag til fantastiske gaver til kvinder. Du kan tjekke vores tilbud om smukke vægdekorationer i form af pyntefigurer til at hænge på væggen i hvert værelse i dit hjem eller kontor.
  Unikke sæt porcelænskopper og krus til kaffe eller te kan også få din opmærksomhed. Nogle af dem er pakket i pæne hjerteformede kasser og passer bestemt også som valentinsdag gaver til ham og hende, julegaver til kæresten eller bryllupsgaver.
  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Klip klapper til kvinder kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige klip klapper dame hjemmesko, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

  ide til mors dags gave

  klip klapper til damer

  sutsko kvinder

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij