KØB LED LOMMELYGTE. Billig batteridrevet lygte Sniper. Lysstrøm:243 lm

Varenummer: MX152L-C
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK

Billig batteridrevet lygte Sniper. Lysstrøm:243 lm

   Batteridrevet lommelygte Sniper er udstyret med en CREE diode, som genererer lyseffekt på 243 lumen. Lommelygten har en kollimator, et fokus funktion og 5 driftstilstande: 100%, 50%, 10%, SOS og stroboskop. Den er lavet af høj kvalitet fly aluminium, modstandsdygtig over for skader. Vandtæt. Hver lommelygte har en individuel serienummer. Derudover signal og camping overlejringer til rådighed. Ekstra tilbehør: hylster, signal overlay. En kollimator er en anordning, der indsnævrer en stråle af partikler eller bølger, linsesystem, der omdanner stråler fra en punktformig lyskilde til parallelt eller kollimeret lys.

• Stænktæt:✔
• Operation tid: 100% - 1 time, 50% - 2 timer, 10% - 24 t;
• EAN: 5907596107166
• Lysstrøm: 243 lm
• Overlay Camping:✔
• Linse:✔

• Driftsformer: 100%, 50%, 10%, SOS, STROBE
• Vægt: 119 g
• Stødsikker: ✔
• Størrelse: 100 x 33 mm
• Strømforsyning: 3 x R03 / AAA
• Lyskilde: LED CREE R4

Vi er godkendt forhandler af Mactronic. Med vores billig og bedste lampe kan du altid finde vej i mørket. Hvis du kan lide vores gaver, bestil og køb led lommelygte i dag. 50 kroner billigere end andre dansk butikker. Den billigste i Danmark !!! Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og billige gaver eller køb led lommelygte, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij