Kunstige røde roser i en smuk vase. Blomsterarrangement til stue

Varenummer: 32-NNP042
Tilgængelighed: PÅ LAGER
899,00 DKK

En blomsterkomposition med 90 røde roser

   En af de mest fashionable kompositioner i sæsonen. Charmerende blomster i en trendy æske, lavet af kunstige roser af højeste kvalitet. Et smukt gult bånd på kassen giver hele kompositionen en romantisk karakter, og den tidløse skønhed af kunstige roser forstærker denne effekt.

   Det perfekte tilbud til hjem, kontor eller kommercielle rum. Moderne stofblomster er et praktisk og holdbart alternativ til deres organiske modstykker. Højkvalitetsmaterialer og omhyggeligt håndværk får de foreslåede kunstige planter til at se meget autentiske ud. Ægte kunstige roser tilføjer interiøret tidløs skønhed. Deres ubestridelige fordele inkluderer mange års holdbarhed og modstandsdygtighed over for skader. De kan med succes erstatte levende planter i haven eller på terrassen. De kræver ikke nogen plejebehandlinger dagligt.

   Denne smukke buket roser er perfekt til en hylde i stuen eller hvor som helst hjemmet har brug for en frisk ånde og dejlige farver.

Antal blomster i en buket: ca 90
Farve: rød
Max bredde: 60 cm
Max højde sammen med vasen: 40 cm

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores forslag til andre meget flotte kunstige blomster.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen.

Glasbrun gravhund

Glasbrun gravhund

Flotte julekugler glas guld

Flotte julekugler glas guld

Smuk hestehoved skulptur

Smuk hestehoved skulptur

Hjerteformet smykkeskrin med bryllupspar

Hjerteformet smykkeskrin med bryllupspar

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kunstige blomsterkomposition kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig kunstige blomster, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij