LÆDER SLIPPERS DAME. Billige skind hjemmesko med høje kork hæle

Varenummer: YA63
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK
LÆDER SLIPPERS | Billige skind hjemmesko kvinder. Perfekte forslag til dig selv, din mor,søster eller veninde. Små gave til hende. Hele fod er i kontakt med den naturlige læder. Det øverste lag også lavet af ægte læder i form gitter med læderremme. De har en kuperet pude, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden. Kileformet sål er fremstillet af kork, højde 3,5 cm. Farve:  beige. Vi sender hjemmesko meget hurtigt - selv på samme dag i orden. Billig men elegant gave til hende. En lille ting, men en nice. Disse lette og komfortable endeløse lædertøfler er dine fødders perfekte følgesvend omkring huset. Jeg ved ikke om dig, men når jeg kommer hjem efter en travl dag, er det første, jeg vil gøre, at komme ud af mine sko og glide mine fødder ind i mit hjem læder hjemmesko. Denne læder tøfler er et naturligt element, som du kan bære hjemme sammen med en natkjole, shorts eller endda dine boksere eller andre underbeklædningsgenstande. De er også så lette, de passer nemt ind i din bærbare taske, taske eller rygsæk til at tage med til en vens hus. Så du kan lade dine fødder trække vejret i afslappet komfort, hvor som helst du går. Derudover er der ingen andre udsmykninger for at forhindre din tur. Derfor, din gangart er helt naturligt i disse vidunderlige læder hjemmesko.
   Hvis synes du det kunne være en god, billige og bedste hjemmesko, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil læder slippers til kvinder i dag og husk at vælge størrelse. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid og kan være en perfekte, personlige fødselsdagsgave.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig læder slippers, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij