LED CAMPINGLAMPE | 10 × 0,5W . Lys effekt 520 lm.

Varenummer: ACL0011
Tilgængelighed: PÅ LAGER
459,00 DKK
LED CAMPINGLAMPE | 10 × 0,5W . Lys effekt 520 lm.Wizard er en rigtig charmetrold - i stand til at flyde på vandet! I en lille tilfælde lurer en 520 lm, der vil charmere dig stærk, homogen, glat lys. Krogen indlejret i lampesoklen det giver dig mulighed for at bruge det som et loft lys.
Wizard er ikke kun oplades via mikro-USB, men fungerer også som en energi bank, som vil tillade dig at oplade din telefon eller GPS, hvor der er ingen elektricitet. Det har indikator batteriniveau og er vandtæt til IPX7 niveau. Indikatoren for batteriniveau giver rettidig advarsel til en hurtig genopladning via USB. Hvis du sætter pris på moderne design og være i konstant kontakt med verden. Wizard bør blive en konstant følgesvend af dine ekspeditioner. Den kompakte 520 lm Wizard værker vidundere mens i wilds, selv når de er våde! Selv om det ikke kan gå på vandet, IPX7 vandtæt bedømmelse gør det muligt at flyde.
* Opladningstid: 4 timer
* Operation tid: 4% 48h, 40% 16 timer, 100% 6h, SOS 155h
* Krog: ✔
* Materiale: plastik + gummierede dele
* Light output: 520 lm
* Vægt: 258 g
* Sigtbarhed: 14 m

 
* Vandtæt: IPX7
* Batteri niveau indikator:
* Stødsikker: 2 m
* Dimensioner: 70 × 70 × 143 mm
* Strømforsyning: USB: Li-poly 3,7V 2700 mAh
* Lyskilde: 10 × 0,5 W Nichia® LED
♥ Hvis synes du det kunne være en gode forslag for gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil genopladelig led campinglampe i dag. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! ♥ Det er din god tid at give den perfekte gave. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige led campinglampe, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]