LIGHTERE. Bordeaux lighter med et guld hjerte og Swarowski krystaller

Varenummer: 112-7-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
219,00 DKK

Bordeaux lighter med et guld hjerte og Swarowski krystaller

   Rigtig god idé til en Valentinesgave. God gave til kæresten kan være et smuk romantisk lighter med Swarovski kristaller. Hvordan vil du gerne få en gave til hende, at hun ville virkelig sætte pris på ? Hun kan lide pæne og praktiske gaver? Gå ikke i panik. Små, men meget funktionel og smuk lighter er dekoreret med originale ornament fremstillet form Swarovski krystaller. Lighter som en gave til hende, vil bringe en glædelig smil på hendes ansigt. Tøv ikke med og gave hende en gave symboliserer din sande hengivenhed : lighter dekoreret med hjerte ornament lavet af fantastiske Swarovski krystaller. I vores tilbud kan du også finde andre forslag til en god og billig gaveide til dig selv,  en mor, far eller ven. Du kan vælge noget interessant fra et stort tilbud på sutsko og hjemmesko eller smukke figurer til at dekorere et værelse eller kontor.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til gave til hende og ekspreslevering.
   Billige gaver til hende er ikke kun lightere. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb billige sutsko til kvinder, der er perfekte som en gave til mor, gave til søster, gave til svigermor eller bedstemor gave.

gave til valentinsdag

gave til hende

billige lightere

   Hvis du vil høre: Mange Tak. Vælg billigt og god forslag på nettet og købe til mor, søster, kone eller elskede billige lightere i dag. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

   Du er i stadiet med at møblere din drømmelejlighed, og du vil have, at den skal være et sted med en unik atmosfære, der samtidig matcher din karakter og smag. Selv de mindste detaljer påvirker den samlede indretning og skaber sammen med resten en unik atmosfære.

   At oprette det perfekte boligindretning tager ofte tid, og det er en udfordring at finde passende dekorationer. Pynteting til stuen i vores butik er produkter af højeste kvalitet til ethvert budget og skræddersyet til forskellige smag. Et meget stort udvalg af dekorative skulpturer til hjemmet sørger for, at du finder vægpynt eller dekorationer til stuen. Indretning til hjemmet og tilbehør til hjemmet er gode inspiration til bedste og billige romantiske valentinsgaver til hende og bryllupsgaver.

   For dem, der brænder for mytologi, har vi figurer af græske, romerske og norrøne guder, især Retfærdighedens Gudinde figur som en gave til en advokat. Justitia figur er perfekt som dekoration til kontor og advokatfirma eller gave til advokat.

   Hos Maxgaver.dk finder du gaveideer til gave til valentinsdag med flot pynteting til hjemmet i form af ekstremt smukke dekorative Veronese figurer eller tekopper, der er pakket i en farverig hjerteformet kasse.

valentinsgave til hende


valentinsdag gave

lighter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige lightere, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij