LILLE BORDLIGHTER. Sølv og sort butan lighter med en stærk flamme

Varenummer: 519-01/04
VÆLG FARVE:
  • sort
  • sølv
Tilgængelighed: PÅ LAGER
129,00 DKK

Sølv og sort butan lighter med en stærk flamme

   Butan lighter med en justerbar fakkel hældning, har også justerbar flamme og er god i blæsevejr. Har en slående virkning, først og fremmest på grund af en stærk flamme. Vær opmærksom i en lys dag, at du ikke nødvendigvis kan se flammen lige med det samme. Det betyder ikke, at der ikke er ild i din lighter – det kræver bare et øjeblik. Lighteren er udstyret med en omskifter for at indstille en kontinuerlig flamme.

   Du har to farver at vælge imellem: sølv og sort.
   Bord lightere er meget nyttige omkring huset. Disse kan anvendes til belysning dine stearinlys, eller til at antænde grill og endda din pejs, cigar og cigaret.
Den perfekte gaven til ham til billige priser.

    For lighter skal fungere lang tid problemfri, skal du bruger kun en god brændstof, bedst triple refined butan gas. I butikken, være opmærksom på kvalitet snarere end pris, fordi bedre brændstof vil ikke forårsage træsko i din lighter. Prøv ikke at bruge en type af butan gas med en anden. Før du kan bruge lighteren, husk at efter hver påfyldning med ny gas, vil du vente indtil gasen opvarmes til stuetemperatur. Efter at have ventet, kan du tænde flammen og juster den til normal længde indtil lighteren antænder som sædvanlig.

   Mangler du lidt inspiration til at finde den rigtige gave til din ven, bror eller far der er nogle typer af gaver, der altid vil være godt. For eksempel unik og billige gaver til mænd for dekoration til hjemmet, som altid kan være en stor og praktisk gave.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige den perfekte gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij