LILLE GAVE TIL RYGERE | Lighter med en rød flammen

Varenummer: 284-2-01/02/03
VÆLG FARVE:
  • rød
  • sort
  • mørkeblå
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
119,00 DKK
LILLE GAVE TIL RYGERE | Lighter med en rød flammen. Du kan vælge mellem tre farver (mørkeblå, rød og sort) men hvis du vil, skal du vælge alt. Du vil bestemt ikke fortryde det. Det er gode lightere til en konkurrencedygtig pris. Kun 119 kroner til denne unikke og elegante gas lighter er en god mulighed for en billig gave til nogen, der ryger cigaretter. Beslut dig selv, hvilken farve passer til dine præferencer. Funktionel og let at bruge. Stormlighteren har en stærk, effektiv rød flamme. Det er velegnet til brug selv under de værste vejrforhold. Det er en dejlig, godt bygget og elegant lighter. Hvis du ønsker at købe en robust, lille og fin lighter er dette et godt valg.
Billige lightere med unik design, ideelle gave til ven. Topkvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% tilfredshed!  Det er din god tid at give den perfekte lille gave til rygere. Det er en misforståelse, at store gaver skaber stor glæde. Vi har derfor også vores små gaver, der vil opfylde dine forventninger. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og lille gave til rygere, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij