LOMMELYGTE | Med pandelygte - funktion. kun 299 kr

Varenummer: MX085-HL
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK

LOMMELYGTE | Med pandelygte - funktion. Multifunktion, aluminium vinkel lommelygte CYCLOPS med pandelygte-funktion. Kan bruges som en lommelygte. Enheden har et klip, så det kan være en behagelig pasform, for eksempel i en lomme eller rygsæk bælte, hovedbøjlen (inkluderet i kittet), eller blot holde i hånden. Derudover har det 2 tilbehør: rem til konverterer en lampe i en forlygte og en anden strop til at montere det på en hjelm eller rygsæk.
Under et strømsvigt, når mørket falder i hjemmet, en god lommelygte er handy. Hvis også vil indslag pandelygte, kunne vi løse problemet, med begge hænder fri. Hvert hjem skal have mindst én "krise" lyskilde - en lommelygte.
Det skal altid være klar til at arbejde - at have et opladet batteri og en permanent plads. Bestemt lommelygte praktisk under uventet strømsvigt eller hvis når du har brug for at gå til kælderen eller til at reparere noget i det svage lys. Nå, når lommelygte har en funktion pandelygte - så du kan bære den på dit hoved og har begge hænder fri, hvilket er meget vigtigt, når du skal lave noget, og i nærheden er der ingen, der kunne holde lommelygten et øjeblik.

* Batterier medfølger:✔
* Stænktæt:✔
* Operation tid: Høj - 1 h, Low - 20 h, Blinkende - 4 timer, SOS - 23 h
* Clip:✔
* EAN-kode: 5907596107999
* Materiale: aluminium
* Lysoutput: 85 lm
* Forlygte rem:✔
* Type: torch / forlygte
* Operation modes: 4: høj, lav, blinkende, SOS
* Vægt: 62 g
* Mål: 95; x fi 22 mm
* Strømforsyning: 1 x AA/R06
* Lyskilde: CREE XP-E LED
♥ Hvis du kan lide vores gaver, bestil den perfekte og billige lommelygte med pandelygte i dag. Koster kun 299 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger. ♥
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig  lommelygte, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij