MALERIER TIL STUEN. Lille kopi af Salvador Dalí kendt maleri

Varenummer: 261-6011
Tilgængelighed: PÅ LAGER
289,00 DKK

LILLE MALERI TIL STUEN

   Kopi af smuk og kendt maleri i ramme og med staffeli. Fremragende miniature fra samling af kunst er inspireret af en af mange malerier ved den catalanske kunstner Salvador Dalí. "Drøm forårsaget af en bi's flyvning omkring et granatæble, et sekund inden opvågnen" er et surrealistisk maleri. En kort, alternativ titel til maleriet er "Drøm forårsaget af flyvningen af ​​en bi". Det blev malet i 1944, mens Dalí og hans kone Gala, levede i Amerika. I denne "håndmalet drøm fotografi"  vi finder en landskab af fjerne horisonter og rolige farvande, midt som Gala er genstand for scenen.

   Ved siden af ​​den nøgne krop af den sovende kvinde, der svæver over en flad sten der svæver over havet, Dalí skildrer to suspenderede dråber af vand og en granatæble, et kristent symbol på frugtbarhed og genopstandelse.
Over granatæble flyver en bi, et insekt, der traditionelt symboliserer jomfru. I øverste venstre hjørne af maleriet, hvad der synes at være en rødfisk brister ud af granatæble, og til gengæld udspyr en tiger som derefter udspyr en anden tiger og en riffel med en bajonet, der vil stikke Gala i armen. Over dem en elefant med lange flamingo ben. Salvador Dalí var en spansk (catalanske) flamboyante kunstner, fortrinsvis kendt for sine surrealistiske malerier, skulpturer, tegninger, film, beklædning og smykker. Sættet er pakket i gaveæske, hvilket gør det til et attraktivt gave. Du er på det rigtige sted, hvis du har brug for en gave. Skønhed og unik kunst lige ved hånden.

   Det er din god tid at give den perfekte gave. Lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smukke malerier til stuen. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! Når du køber vores lille miniaturer kan du oprette din egen galleri af berømte kunstværker de mest berømte kunstnere i kunsthistorien.

 Producnt: CARMANI, Australien
Størrelse: ramme - 9,00 x 10,00cm
Vægt: 0,2 kg

Gavepakker af høj kvalitet.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lille maleri kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive den bedste malerier til stuen, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij