Mini julekugler fra Polen, kongeblå mat & blank. Ø 3 & 6 cm at vælge

Varenummer: 5-N142-N143
VÆLG DIAMETER:
  • 3,00 cm
  • 6,00 cm
Tilgængelighed: PÅ LAGER
49,00 DKK

Julekugler fra Polen, billige priser, kongeblå mat og blank i æske. Ø 3 cm og 6 cm til at vælge imellem

   Julens magi skabes blandt andet af juletræ og dekorationer på det. Hvide glasskugler er allerede en klassisk løsning i mange forskellige stilarter. Deres alsidighed værdsættes af successive generationer, der ivrigt når frem til denne traditionelle løsning. Samtidig står de perfekt i kontrast til det grønne på juletræet og skaber en perfekt sammensat duo. Vores julekugler er elegante og lavet med den rette omhu. På grund af kvaliteten vil de tjene dig og andre familiemedlemmer i mange år.

   Den største fordel ved hvide glasjulekugler er, at de passer ind i ethvert julearrangement, du drømmer om. I vores samling er de tilgængelige i forskellige former, herunder traditionelle og mest populære kugler såvel som klokker og hjerter. Vi tilbyder hvide kugler, både glatte, matte og dekorativt drysset med kunstig sne. Find dem der passer bedst til dit juletræ og tilføjer det en særlig charme! Blå dekorationer passer perfekt ind i den skandinaviske, provencalske og glamour stil.

Ø 3 cm - 20 stykker i æske
Pris 79,00 kr/pr/æske

3,95 kr/pr/stk

 

Ø 6 cm - 6 stykker i æske
Pris 49,00 kr/pr/æske

8,17 kr/pr/stk

Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
Julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du købe andre modeller af julepynt og et stativ til julekugler eller varme hjemmesko, som du kan sæt under juletræet som en dejlig og praktisk gave.

mini julekugler, kaffe latte mat og blank

mini julekugler, kaffe latte mat og blank

Stor julekugle i blå mat

Stor julekugle i blå mat med julemand. Ø 15 cm

julekugle i mørk lilla mat

julekugle i mørk lilla mat

filthjemmesko dame som nattehimlen

filthjemmesko dame som nattehimlen

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Blå julekugler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige julekugler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij