MORSDAG GAVE. Unik art nouveau skål med tre Lady til bolig dekoration

Varenummer: 10399
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

Unik art nouveau skål med tre Lady til bolig dekoration

   Denne smukke skål ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Denne smuk kande er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ankommer i en blå dekorative boks og polystyren beskyttende kappe , lavet i høj kvalitet poly resin og bronze belagt . Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé !

   Besøg vores shop regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til skulptur til stuen og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af skøjteprinsesse.

Materiale:
Pyntefigurer er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne
Dimensioner:

Vægt:  1110 g,    Højde: 15,00 cm,
Bredde: 23,00 cm,   Dybde:  22,00 cm
dekoration til bord

   Hvis synes du det kunne være en god inspiration til morsdag gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk art nouveau Veronese skål med tre Lady i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem.

   Veronese figurer ser godt ud i interiører i klassike stilen fra 1950erne eller 60erne, såvel som i interiører, der er stiliseret som moderne. Figurer harmoniser perfekt med klassiske møbler fra velkendte designere samt moderne møbler i minimalistisk stil.
  Boligindretning er ikke kun figur til borddekoration. Det er også forskellige former for dekorative elementer, som både kan have praktiske formål som vaser, skåle, opbevaringsæsker, smykkeskrin og vægur eller fade og skåle til boligen.
   Sandsynligvis smag kan ikke diskuteres, så indrette sit hjem og sin bolig efter dine egne følelser og smag og ikke efter hvad andre mener.

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme hjemmesko. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
   Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til morfar, gode julegave oldefar og endda som oldeforældre gave.

kærestegave til hende

dekorationer

dekoration til bord

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Skål med tre Lady kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig bedste morsdag gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij