ROMANTISK GAVE TIL PAR. Lækkert kærlighedsfigur nøgen par

Varenummer: 76720
Tilgængelighed: PÅ LAGER
749,00 DKK

Lækkert figur af en nøgen par elskende

   I kunst de fortærskede sætning "størrelse spørgsmål" er ikke relevant, da nogle af de smukkeste kunstværker er ganske små. Denne figur er en stærkt erotisk, scenen forekommer naturligt og poetisk. Bemærk af kropssprog og seksualitet. En fascinerende studie i en smuk erotisk skulptur, der vil at glæde enhver beskuerens. Skulpturen er lavet af harpiks bøde støbt. Harpiks er en forbindelse, der almindeligvis anvendes til skulpturer, statuer, figurer og dekorative hjem tilbehør.

   Unicorn Studio bruger harpiks, fordi det er en robust materiale, der kan omstændigt formes, så en stor grad af detaljer med ensartet tekstur. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilsættes varmestabilitet, dekorative effekter, og så videre.

Materiale: Nøgen par figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Højde: 12,00 cm,   Bredde: 28,50 cm
Dybde: 10,50 cm

   Der er en masse romantisk gave til par, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær hest fra indsamling af vores butik for unik gave. Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores heste statuetter samleobjekter!

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til figur kærlighed og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk figur af romantisk figur af en nøgen par.
   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gave til par, blandt andre smykkeopbevaring, vægpynt og pynt til stuen til dekoration til hjemmet.
   Disse to figurer kan også være et godt forslag til valentinsgave til ham og en gave til kæresten eller valentinsgave til hende.

    Alternativt køb en smuk figur af verdens smukkeste bryllupsfigur til nygifte, usædvanlige bronze bryllupsfigur for at symbolisere alliance i al evighed. Denne bryllupsfigur viser nygifte hænder i livsstørrelse, når man sætter vielsesringen på ægtefælles finger. Perfekt romantisk gave til par.

figur kærlighed


gave til par

valentinsgave til par

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Nøgen par figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig romantisk gave til par, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij