ØLKRUS MED HISTORIE. Meget dekorative krus i middelalderlig stil

Varenummer: 77605/77659
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
Tilgængelighed: PÅ LAGER
759,00 DKK

Meget dekorative ølkrus i middelalderlig stil

billigt pynt til hjemmet og julegaver

   For dem, der ønsker et elegant middelalderligt krus på banketbordet eller at dekorere stuen vi har to udsmykkede ølkrus. De vil helt sikkert se godt ud hjemme og i ethvert andet miljø. Disse ølkrus har en rustfri stålindsats. Denne indsats i rustfrit stål gør krus sikkert til drikke. Føj denne håndmalede ølkrus til din drinkware-samling eller indretning. Det ser godt ud i ethvert hjem eller kontor. Fantastisk drinkware-vare eller dekorationsstykke.
Drik fra denne fantastiske drinkware-genstand, eller tilføj den til enhver middelalderlig boligindretning.

Materiale:
Ølkrus med rustfri stålindsats er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner: (målene er omtrentlige)

Vægt ca.: 0,80 kg, Højde: 15,00 cm,
Bredde: 15,50 cm, Dybde: 11,00 cm,

Indhold: 0,60 l

bronze figurer

Veronese
bronze figurer

   Model nr. 1
Denne håndlavede krus er lavet af koldstøbt bronze og er dekoreret med et våbenskjold med en dobbelt ørn på en sort baggrund. Våbenskjoldet er en intens grøn farve med et dekorativt blomstermønster øverst. Der er et nedadrettet sværd mellem de to våbenskjolde. Over sværdet og våbenskjoldene er en fleur-de-lis og en grænse med hjerter. Den nederste kant er brun med et fint mønster. Håndtaget ligner en økse med et tykt skaft. Øksen forbinder håndtaget med kruset øverst, mens bundfugen ligner en indpakket læderrem.

Vælg det ølkrus, du kan lide bedre eller begge dele
Ølkrus

ideer til julegaver

   Model nr. 2
Korsfarere kæmpede mod den mægtige Saladin og hans hær under det tredje korstog. Ølkrus med Korsfareren og Saladin minder om den middelalderlige kamp.
   Denne håndlavede krus er lavet af koldstøbt bronze og viser en kamp mellem en korsfarer og en osmannisk kriger, begge på hesteryg. Bronzefigurerne står mod en sort baggrund. Baggrunden har en hævet, vævet tekstur. Små cirkulære sæler såvel som sværd og skjolde pryder også siderne af ølkrus. To forskellige kantmønstre omgiver en sort baggrund. Håndtaget har et sort spiralgreb, der er færdig med en skjoldaccent.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bronze ølkrus kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige julegaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij