Middelalderens riddere

STUE INDRETNING

Figurer af middelalderens riddere, til hjemmet dekoration

   Hvad er en god måde at tilføje et strejf af dine yndlings middelalderlige ting til dit liv? Pynter op! Hos Maxgaver samleobjekter vi gør udsmykning med dine yndlings middelalderlige ting enkle og nemme, især når du søger at spruce op din boligindretning eller boligareal med en række nye og attraktive middelalderlige skulpturer og figurer!

   Her er vi stolte over at tilbyde et bredt udvalg af forskellige middelalderlige statuer, der dækker ikke kun en bred vifte af koncepter men også en bred vifte af størrelser. Sikrer, at uanset hvilken type statue du leder efter du kan finde den rigtige stil og den rigtige størrelse her.

   Så hvis du har en tom hylde eller et ufyldt rum,tag et øjeblik at gennemse her og se, hvad du kan finde, der passer til din personlige smag. Her finder du meget stor udvalg ekstraordinære figurer af middelalderlige riddere på hesteryg og til fods. Unikt forslag til stue indretning og hjemmet dekoration.

   Dekorative figurer fra Veronese er lavet af polystone belagt med et lag af høj kvalitet bronze. Nogle gange er de også lakerede med farverige malinger for at understrege effekten af detaljer. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.

   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.

   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede statuer, figurer, vaser og mange andre ting. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij