ORIGINAL BRYLLUPSGAVE. Spændende bronzefigur af Merkur og Psyche

Varenummer: 73379
Tilgængelighed: PÅ LAGER
599,00 DKK

Spændende bronzefigur af Merkur og Psyche af Reinhold Begas, 1874-1878

   Alte Nationalgalerie Berlin. Smuk  skulptur i bronzebelagt, er unik og elegant dekorationen af stuen. Det er også en rigtig god idé til en utraditionel bryllupsgave. Virkelige kunstværk.  Skulptur er signeret Veronese.  Hver detalje er omhyggeligt poleret.  Skulpturen er håndmalet.  Den er ideel til en gave.

   Denne smuk figurine er perfekt i alle detaljer. Merkur og Psyke en bronzebelagt kopi af den berømte skulptur af Reinhold Begas til dekoration hjemmet. Ser perfekt i elegante interiør, er unik stue dekoration. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave.

   Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé ! Alabast og keramisk konglomerat med belægning af høj kvalitet bronze. Gavebutik med perfekte og unikke gave til kunstelsker, som fortjener en godt gaver !

   Hvis du kan lide vores ideer til original bryllupsgave, bestil smuk og spændende figur Merkur og Psyche i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekoration til hjemmet og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find vores pynteting til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk figur af Merkur og Psyche.
   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for personlig bryllupsgave til par, blandt andre smykkeæsker, vægpynt og pynt til stuen til dekoration til hjemmet.
Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:  1968 g,   Højde: 29,00 cm,
Bredde: 20,00 cm,   Dybde:  11,00 cm
skulpturer til hjemmet
Den originale marmoreskulptur Merkur og Psyke af Reinhold Begas ligger ved indgangen til Alte Nationalgalerie i Berlin, Tyskland.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bronzefigurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke ideer til original bryllupsgave billigt, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

unik stue dekoration

bryllupsgave

bryllupsgave

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij