PANDELAMPE | Batteri lygte med koldt og varmt lys.

Varenummer: AHL0011
Tilgængelighed: PÅ LAGER
359,00 DKK

PANDELAMPE | Batteri lygte med koldt og varmt lys. Letvægts batteri lygte med koldt og varmt lys. Den fænomenale Photon er lysår forud for kompakthed og ydeevne. Drevet af en enkelt AA batteri, vandtæt og stødsikker. Denne pandelampe er fabelagtig.
Photon er en lys for dem, for hvem størrelse betyder noget. Dens lille størrelse generere gigantiske funktioner, drevet af en enkelt AA-batteri skjuler en række funktioner. Det har to lyskilder, varme og kolde med en kapacitet på 90 lm. Det er også modstandsdygtige over for vand og husker de sidste indstillinger. Det har et system af glat belysningsstyring – ADS og blokaden af kontakten, så ikke starter automatisk,  f.eks. i transport. Det er så lille og let, at det bør være på udstyret enhver elsker af byerne jogging eller off-road eventyr.

Specification:

* Batterier inkluderet: ✔
* Sikkerhedslås: ✔
* Operation tid: Cree 100% 2h, 10% 8h; Nichia 100% 3h 48min, 10% 20h
* Farve af udsendt lys: Cree kold hvid, Nichia varm hvid
* Materiale: plastik
* Lys effekt: Cree 90 lm /, Nichia 23 lm
* Serie: Eventyr linje
* Operation modes: ADS Tech. 100-10%
* Vægt: 54 g
* Vandtæt: IPX4
* Stødsikker: 1m
* Mål: 60 × 35 × 25 mm
* Lys Afstand: 78 m
* Strømforsyning: 1 × AA
* Lyskilde: Cree® XP-E2 LED + 2 × 5mm Nichia® LED
♥ Hvis synes du det kunne være en gode forslag for gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil pandelampe i dag. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed! ♥ Det er din god tid at give den perfekte gave. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige pandelampe, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij