PANDELYGTE | Med den nyeste teknologi 375 lm.

Varenummer: HLS-X-3-TRINITY
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1299,00 DKK1499,00

PANDELYGTE | Trinity, 375 lm, 100 LED med den nyeste teknologi. Med vores pandelampe du har ikke kun hænderne fri, du har også den bedste kvalitet til den bedste pris. Meget teknisk avancerede pandelampe med meget stærk lysstråle (375lm) og lys rækkevidde (op til 120m). Til praktisk brug er det har en justerbar hoved vinkel, den bageste røde sikkerhed lys, 5-positionen drejekontakt og et 4x fokus.
Desuden er det udstyret med et hylster til batterikasse og en nylon taske til lampe og tilbehør. Lampen er fremstillet i overensstemmelse med den nyeste teknologi, det har et styresystem til udvidet batteri runtime (op til 6 timer), som forårsager, at når batterierne når en vis grad af udleder det reducerer automatisk lampe magt, udvide tidspunktet for lampens levetid.
Dette forhindrer fra en pludselig slukke lyset, hvilket kan være farligt, og giver et advarselssignal, at batterierne skal snart udskiftes. Styresystemet DC-DC giver en konstant lyseffekt uafhængigt af batteriniveau, så længe strømindikatoren er ikke begrænset af temperaturen kontrolsystemet eller batteriet styresystem. Ekstra tilbehør er 4 clips til fastgørelse af lampen til hjelm og et ekstra kabel, som giver mulighed for frakobling af batteriet og holde det under tøjet.

* Stænktæt:✔
* Opladningstid: 6 timer
* Operation tid: Høj - 3 timer, Medium - 5 timer, Low - 9 timer, SOS - 9 timer
* Fokus:✔
* Holster for batteriet:✔
* Clip-on beslag for hjelme:✔
* Oplader:✔
* Lysoutput: 375 lm
* Nylon taske til en lampe, og tilbehør:✔
* 3M refleksbånd på baren:✔
* Justerbart hoved vinkel:✔
* Opladning: 100-240V AC, Ni- MH 1 x 4,8 V, 2200mAh
* Operation modes : 4 : høj, medium, lav , SOS
* Bag rødt sikkerhed lys:✔
* Batteri kontrolsystem :✔
* Styresystemet DC-DC :✔
* Vægt : 352 g
* Drejekontakt :✔
* Mål: 95 x 66 x 78 mm ( Lampe ), 31 x 76 x 42 mm ( Basket for batterier)
* Strømforsyning: 1 x accu . Ni-MH 1 x 4.8V 2200mAh
* Lyskilde: 3 x Luxeon Rebel 120 LED
   Hvis synes du det kunne være en god, billig små gaver, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil pandelygte i dag. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 1499 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig pandelygte, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij