PANDELYGTE PROFESSIONEL | 2 x Cree 500 lm + Nichia

Varenummer: AHL0016
Tilgængelighed: PÅ LAGER
749,00 DKK

PANDELYGTE PROFESSIONEL | 2 x Cree 500 lm, Nichia 70 lm. Pandelygte Phantom med lyset fokuseret og diffust. I en professionel pandelygte Phantom vi sætter linser spredte lys og fokuseret med en kapacitet på 500 lumen og fire Nichia lysdioder i en varm farve. To separate linser leverer arbejde selvstændigt, eller sammen, så du kan vænne sig til dine behov.
Sammen med det dobbelte Cree LEDS, har vi udstyret Phantom med fire Nichia dioder for en antireflektiv, varm glød lys, der er perfekt til læsning i dit telt eller samtale omkring bålet uden blændende dine kolleger campister. Lysdioder på beholderen med batterier forbedrer din sikkerhed og sikre synligheden af gruppen. Du har tre farver af lys: rød, grøn og blå.
lygte har et system med jævn regulering af lys - ADS, husker den sidste indstilling og spænding kontrolsystem, der skifter på en lavere tilstand og give dig tid til at erstatte batterier. Vandtæt, ufølsom over for rystelser, der leverer op til 40 timers belysning. Phantom er afgørende, når det kræves pålidelighed.

- Batterier inkluderet:✔
- Sikkerhedslås:✔
- Operation tid: 1 Cree 100% 6h, 10% 40h, 2 Cree 100% 4h; Nichia 100% 30h
- Farve af udsendt lys: Cree kold hvid, Nichia varm hvid
- Materiale: plast
- Lys effekt: 2 x Cree 500 lm, Nichia 70 lm
- Forlygte rem:✔
- Brightness Control:✔
- Justerbar hoved vinkel: 180 grader
- Serie: Adventure Linje
- Bageste advarselslampe: RGB
- Batteri styresystem:✔
- Vægt: 255 g
- Vandtæt: IPX4
- Stødsikker: 1m
- Dimensioner: hoved: 86 × 39 × 47; batterikasse: 80 × 56 × 42
- Lys Afstand: 191 m
- Strømforsyning: 4 x AA
- Lyskilde:
- 2 × Cree® XP-G2 + 4 × 5mm Nichia® LED
Denne bedste pandelygte professionel, som du kan købe til kun kr. 749,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
♥ Hvis synes du det kunne være en god, billig små gave, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil bedste pandelygte professionel i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Denne koster kun 749 kroner. Denne pris er en enestående fordi denne lampe giver unikke muligheder under forskellige betingelser.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig pandelygte professionel, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij