Polske gennemsigtige matte julekugler med hvid blomst. Ø 8 cm, 6 stk

Varenummer: 17aa
Tilgængelighed: PÅ LAGER
279,00 DKK

Smukke gennemsigtige matte julekugler glas fra Polen

Ø 8 cm - pris for 6 stk. i en æske (46,50 kr. pr. stk)

   Sættet er lavet af polske kunstnere og består af 6 julekugler med hvide ornamenter i form af en stor blomst på hvide kugler. Håndmalede mønstre på en perlehvid baggrund passer perfekt ind i både skandinaviske og traditionelle klassiske stilarter. Sølvglitterdekorationer skinner smukt i lyset af blinkende lys, mens kølige nuancer af kugler vil understrege det grønne i juletræsgrene. Perfekt til skandinavisk interiør og som en elegant gave.

   ATELIER AGNES-studiet er en polsk fremstilling af håndlavede jule glaskugler og Juletræspynt for de mest krævende.  ATELIER AGNES-studiet er en polsk fremstilling af håndlavede jule glaskugler og Juletræspynt for de mest krævende. Vores vidunderlige kunstnere følger stadig nye tendenser, mens de opretholder den dekorationskunst, der er udviklet af tidligere generationer. Vi tilbyder ensfarvet og rigt dekoreret julekugler i sæt og individuelt pakket.

   Ved at hænge vores julekugler på juletræet understreger du dets betydning. Smukke juletræskugler vil være et usædvanligt kendetegn ved juletræet. Selv hvis du ændrer dit arrangementskoncept næste år, skal du have flotte dekorationer ved hånden. Kreativ galskab anbefales i disse situationer. Du opretter den vigtigste julepynt! Så vær ikke bange for forskellige kombinationer og blande farverne på julekugler af glas!

   Ved at vælge julepynt i vores butik kan du være sikker på, at du får et unikt produkt. Mange års erfaring med at skabe glasdekorationer gør os sikre på kvaliteten af ​​vores dekorationer. Håndmalet kugler er unikke dekorationer, der understreger julestemningen i dit hjem. Tidløst design giver dig mulighed for at nyde dekorationerne i mange år.

Vigtig information til købere af vores glasjulekugler.
Julekugler af glas er meget sarte og skrøbelige. På grund af disse egenskaber kan de blive beskadiget under forsendelser fra Maxgaver til dig.
Hvis du på dagen for modtagelsen af ​​pakken med kugler bemærker at nogle er blevet beskadiget, tag et billede af hele emballagen med julekugler og send det til Maxgaver. På dette grundlag modtager du en refusion for hver beskadiget julekugle.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde andre dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

Juleglaskugle i hvid emaljefarve med roser
Juleglaskugle i hvid emaljefarve med roser
julekugle i hvid porcelænsfarve
julekugle i hvid porcelænsfarve
hvide cigaretetui læder
hvide cigaretetui læder
lighter med en rød flamme
lighter med en rød flamme
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Glas julekugler gennemsigtige fra Polen kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre spændende, smukke eksklusive og billige glas julekugler, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij