Polyresin figurer

Polyresin figurer

FEER FIGURER

Tror du på feer? Du søger at bringe lidt magi og mysterium til dit hjem? Disse statuetter vil bare gøre det!  Hvis der nogensinde var tid til at tro, ville det nu være tid at starte, for i Maxgaver er feer levende og godt.
Her ligger en ægte skarphed af eventyrskatter. Og endnu bedre end en eventyr til enhver lejlighed, vil du opdage, at vi også har en eventyr for hvert budget, så hvis du altid har ønsket at nogle kølige feememorabilier, her og nu 'er stedet og tid til at få noget.
Dronning feer, ubekymrede feer og troldmand figurer eller woodland feer, vil du finde alle disse her og mange flere. Du finder en eventyr af enhver type og udseende her, samt en eventyr til næsten enhver lejlighed, for eksempel som

dekoration til hjemmet,

mor og datter gave,

valentinsgave til hende,

god venindegave

alle tilgængelige for din købsglæde. En unik tilføjelse til enhver samling!

Skulpturer

er støbt i polyresin, som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriserede stenadditiver, der giver det vægt og en porcelæn eller "stenlignende" føler.
Polyresin er meget slidstærkt og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer.
Unicorn studio bruger polyresin, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter.
Figurer lavet af polyresin er perfekte som

valentins gave,

gave til brudeparret,

julegaveideer,

dekoration til stuen,

romantiske gaver,

gaver til søster,

pynt til hjemmet


 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij