Polystone fantasy figurer

polystone figurer

FEER POLYSTONE FIGURER

fantasy figurer   Charmerende fantazy figurer fra samlingen af Veronese. Magisk feer figurer og hekse figurer i fantastiske kvalitet. Romantiske gaver og pynteting.

   Tror du på feer? Du søger at bringe lidt magi og mysterium til dit hjem? Disse statuetter vil bare gøre det!  Hvis der nogensinde var tid til at tro, ville det nu være tid at starte, for i Maxgaver er feer levende og godt.
   Her ligger en ægte skarphed af eventyrskatter. Og endnu bedre end en eventyr til enhver lejlighed, vil du opdage, at vi også har en eventyr for hvert budget, så hvis du altid har ønsket at nogle kølige feememorabilier, her og nu 'er stedet og tid til at få noget.
   Dronning feer, ubekymrede feer og troldmand figurer eller woodland feer, vil du finde alle disse her og mange flere. Du finder en eventyr af enhver type og udseende her, samt en eventyr til næsten enhver lejlighed, for eksempel som dekoration til hjemmet.

Fantazy figurer

feer figurer   Vores dekorative figurer er lavet af polystone. Det er en forbindelse, der stort set består af polyurethanharpiks blandet med pulveriserede stenadditiver, såsom aluminiumhydrat, der giver den tilsat vægt og porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse, der resulterede i selve materialets navn. Polystone er holdbar og meget effektiv til at opretholde en skarp maling.
   I modsætning til porcelæn, der fyres i en ovn, er polystone et koldstøbt materiale, hvor der ikke anvendes nogen varme i fremstillingsprocessen, hvilket resulterer i meget større variationer i maling.

   Koldstøbning, polystone og harpiks er alle meget robuste og skrøbelige. Det bevarer størstedelen af ​​den originale skulpturdetail, der tegner sig for dens popularitet i samleobjekter. På grund af stenadditivet og afhængigt af vægtykkelsen, kan resultaterne have en tæt fornemmelse og vægt. Ingen af ​​dem kan overleve et fald, og de bryder ganske let. Det er typisk lavet til masseproducerede statuer, figurer, vaser og mange andre ting. De er meget modstandsdygtige over for temperatur, fugtighed, og de er betydeligt lettere at rengøre.

alfe figurer   Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende og ham.
Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
Figurer lavet af polyresin er perfekte som
valentins gave, gave til brudeparret, julegaver ogromantiske gaver.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij