POSEIDON. Figur som gave til manden som har alt og gave til hjem

Varenummer: 76908
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
799,00 DKK

Poseidon Figur som gave til manden som har alt og gave til hjem

   Gud af havet og jordskælv, Poseidon rider bølgerne med sin trident i hånden. Statuette af den bronze Poseidon med trident afslører den gamle græske gud i smukke bronze herlighed, malet hånd at afsløre utrolige mængder af detaljer. Den skæggede konge af havet bærer en krone, hans lange manke af hår bølget bag ham, som om det var forvirret af brisen. Omkring nakken bærer han en halskæde af sneskaller og et hav hest vedhæng. Den græske gud bærer en stor konkylie på et bælte i hans talje. I den ene hånd, svinger han sin sagnomspundne trefork, mens han i den anden hånd holder tøjlerne, der styrer sin dragenvogn. En unik kollektion lavet med sans for den mindste detalje.

   Udformet til at ligne tumultagtige bølger, basen har en lille plakette ved sin forreste der læser POSEIDON. Denne bronzbelagt statuette giver et mægtigt indtryk i næsten enhver stil med boligindretning og vil skille sig ud i statue samlinger som et element af smuk kunst og kunstneri. Bring havets raseri ind i dit eget hjem med denne høj kvalitet Poseidon statue, eller gave det til en elsket en, der elsker græsk mytologi.

Materiale:
Poseidon bronzefigur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt ca.: 0,92 kg   Højde: 20,00 cm,
Bredde: 11,00 cm,   Dybde:  23,50 cm

40 års fødselsdagsgave mand
Veronese
figurer til stuen

   Hvis du kan lide vores pynt til hjemmet som gave til manden som har alt, bestil smuk Poseidon figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer eller figurer og pynteting til alle rum og kontor, du kan har et lille museum i dit hjem.
   Kan kun en Poseidon bronzefigur være god gave til manden som har alt ? Vi er sikre på, at du i det store tilbud i vores butik finder andre, meget gode forslag til gaver til mænd, kvinder og gaver til børn.

   Du kan tjekke tilbudet på hjemmesko til voksne og børn, hvor  f.eks. finder du kvinders uld hjemmesko eller mænds filt hjemmesko, som er perfekte som julegaver eller fødselsdagsgaver til mor, bedstemor, far og bedstefar.

   Studerende, læger, medarbejdere eller endda advokater, alle bruger hjemmesko, så billige sutsko er gode som praktiske gaver.
   Veronese figurer til stuen fungerer meget godt som unikke og billige romantiske gaver eller bryllupsgaver. Vi anbefaler især de smukke riddere figurer fra forskellige historiske perioder, for eksempel meget realistiske heste figurer med Skulptur af galoperende heste, perfekt som gave til hesteejer.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekorationer til hjemmet og hurtig levering.
   Stue dekoration er ikke kun Poseidon bronze figur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere og find en flot figur til vægpynt til stuen.

gave til mand

gave til ham

dekoration til hjemmet

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij