ROMANTISKE GAVER . Smuk bronzefigur til pynt af en nøgen kvinde

Varenummer: 75253
Tilgængelighed: PÅ LAGER
359,00 DKK

Smuk bronzefigur til pynt af en nøgen kvinde

   Charmerende og billige gaveideer til den perfekte romantiske gaver på de særlige mærkedage, der er også det perfekte valg til at dekorere ethvert rum i hjemmet og på kontoret. For eksempel denne smukke og unikke figur af en nøgen kvinde. Usedvanlig original gave til Valentinsdag til ham. Liggende kvinde, akt af ung pige.  Smuk figur af nøgen kvinde. Usædvanlig, meget elegant og lavet af "Veronese".
   Nøgne kvindelige statuetter betragtes som et symbol på kærlighed eller hengivenhed. Accent din bolig med en klassisk og kunstnerisk berøring af denne dejlige figur af nøgen kvinde fra Veronese. Denne elegante skulptur af dame liggende med støtte fra sin venstre albue og med knæene bøjet opad, at symboliserer hendes ønske. Denne smukke skulptur repræsenterer den moderne skønhed, samt en naturlig renæssance herlighed med en glitrende metallisk finish. Du kan give et kunstnerisk udseende til dit hjem eller din have med denne dejlige figur eller gave det til enhver kunst elsker og få værdsat.

Materiale:
Bronzefigur kvinde er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt: 0,35 kg,    Højde: 6,50 cm,
Bredde: 10,50 cm,   Dybde:  23,00 cm

   En usædvanlig pynt, fantastisk til en stilfuld ideer til romantiske gaver. Lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk figur af en nøgen kvinde i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.
   Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende. Men hvad gør man når har et begrænset budget? Lige når du besøge vores online butik tjek vores forslag gaveideer til ham og hende. Selv i sidst på måneden du kan købe en stor gave for ikke en masse penge. Være sikker på, at shopping i vores butik det er afslapning, velvære og gode erfaringer.

Find boligdekoration, der matcher dit hjem
   Veronese figurer ser godt ud i interiører i klassike stilen fra 1950erne eller 60erne, såvel som i interiører, der er stiliseret som moderne. Figurer harmoniser perfekt med klassiske møbler fra velkendte designere samt moderne møbler i minimalistisk stil.
  Boligindretning er ikke kun møbler. Det er også forskellige former for dekorative elementer, som både kan have praktiske formål som vaser, opbevaringsæsker, smykkeskrin og vægur eller fade og skåle til boligen.
Sandsynligvis smag kan ikke diskuteres, så indrette sit hjem og sin bolig efter dine egne følelser og smag og ikke efter hvad andre mener.

bronzefigur til pynteting

 

dekorationer til hjemmet

 

Besøg vores hjemmeside butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekorationer til hjemmet og hurtig levering.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kvindefigur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige romantiske gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

   Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte. Denne serie af Veronese statue er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende. En fantastisk ide til gave for ham og hende. Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.

   Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij