ROMANTISKE GAVER TIL HENDE. Lommespejl med magenta og hvid krystaller

Varenummer: EL-18
Tilgængelighed: PÅ LAGER
279,00 DKK

Lommespejl med magenta og hvid Swarovski krystaller

   Hvornår har du sidst vist kærlighed ved at give en gave? Der er ikke noget mere meningsfyldt end den magt kærlighed. Mennesker har brug for at blive elsket næsten lige så meget som de har brug for mad og vand. Der er mange måder, hvorpå du kan vise nogen, at du elsker dem. Vær aldrig bange for at udtrykke din kærlighed gennem smuk gave. Mind dig, dette behøver ikke at være af et dyrt gave. Det kunne være noget så simpelt som at usædvanlig lommespejl, hånddekorerede med 76 Swarovski krystaller. Det er ikke en kærlighedserklæring på en smutvej, men en stærk kærlighedserklæring. Sådan at udtrykke din kærlighed? Du kan sige "jeg elsker dig" halvtreds gange om dagen. I stedet skal du gribe en chancen og købe lommespejl.

Spejlet er designet og fremstillet af Elenpipe®
Aluminium - krom / mat
Diameter: 7 cm (5 cm spejl)
Dobbelt sidet - har to spejle
(almindeligt spejl samt forstørrende)
Indpakket i sort papkasse foret med satin + elegant sag,
Dekoreret med 76 Swarovski krystaller i hvid og magenta
Utvivlsomt er en god idé til en uhøjtidelig gave alle slags hjemmesko til mænd og kvinder.
Hvis du er interesseret i vores andre forslag til gaver med Swarovski krystaller, du kan se samlingen af
forgyldte figurer dekoreret med disse sten.
Det er en misforståelse, at store gaver skaber stor glæde. Vi har derfor også vores små, romantiske gaver til hende, der vil opfylde dine forventninger. Lommespejl til tasken er lavet af metal, meget smuk, klassiske design. Lommespejlet åbnes nemt ved at trykke på en lille knap, og det lukkes igen med et let tryk. Det er lille og praktisk, så nemt kan passe i lommen, pung eller taske. Sammenfoldelig, bærbare og let, nem at bære og bruge, det er en lomme make-up spejl, moderne og praktiske. Spejlet består af dobbelt interne spejle design, med en, der har den funktion at forstørrelsesspejl, det afspejler tre gange større end den anden. Lavet af premium metal og glas. Vores lommespejlet er en god idé til en elegant gave at fejre fødselsdage, mors dag, bedstemor dag eller Valentinsdag gave! Tak er et meget lille, men ekstremt vigtigt ord og det er rigtigt, at handlinger taler højere end ord. Det kan ikke virke som en big deal, men det betyder meget. Gå aldrig glip af en chance for at hvis man vil vise sin kærlighed og beundring for en anden person.
   Du kan lægge dette smukke produkt under juletræet som en dejlig julegave. Ved at klikke på et af nedenstående billeder kan du gå til andre kategorier, hvor du finder mange gaveideer og dekorationer til dit hjem eller juletræ. Blandt andet flot dekoreret polsk glas juletræskugler.
jule glaskugler i hvid og rød mat

jule glaskugler i hvid og rød mat

JESUS FIGUR. Katolske, religiøs julegaveide i form smuk bronzefigur

JESUS FIGUR. religiøs bronzefigur

RETFÆRDIGHEDS GUDINDE. Justitia figur

RETFÆRDIGHEDS GUDINDE. Justitia figur

baby sko i mat blå glas

baby sko i mat blå glas

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige romantiske gaver til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij