SÅ MEGET SKAL DU SPARE OP TIL OS? Masse penge til billige flotte gaver

Varenummer: 73506
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK1199,00
Original dance af Jean-Baptiste Carpeaux er i museum D'orsay (Paris)

Unik og smuk skulptur af  Dans - Jean-Baptiste Carpeaux

   En af de smukkeste figur i vores kollektion. Den præsenterer en masse mennesker i dans udgør. Figuren er en lille kopi af et ægte kunstværk. Perfekt indtil mindste detalje. Figuren er meget elegant og dekorativ. Er udformet udelukkende i koldstøbt bronze, som er en form af koldstøbt harpiks, der er blandet med pulveriseret bronze for at give dekorationen en smukt bronzeret afslutning. Det er også hånd malet, som øger sin allerede fine detaljeringsgrad.

   Originalen er i Paris. Du skal ikke gå der for at se denne ting. Nok, at du køber denne smukke figur og satse det på et iøjnefaldende sted i stue.

Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:

Vægt:  mere end 2,50 kg,
Højde: 30,00 cm,   Bredde: 20,50 cm,
Dybde:  11,00 cm,
   Bestil figur i dag. Du kan ikke købe billigere. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Du spørg ikke så meget skal du spare op til os ? Med Maxgaver altid du spare en masse penge.
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij