SJOVE BRYLLUPSGAVER. Bogstøtte i form af figurer med to kvinder

Varenummer: 74875
Tilgængelighed: PÅ LAGER
439,00 DKK

Bogstøtte i form af figurer med to kvinder

   Gave til manden der ikke ønsker sig noget. Køb bogstøtte i form af en kvinde og i en anden butik nogle interessante bøger, hvor finder han en måde at leve på.

   Materiale: Figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner af bogstøtter:
Vægt:  1640 g,   Højde: 21,50 cm,
Bredde: 10,00 cm,   Dybde:  7,00 cm

   Se vores forslag med god sjove bryllupsgaver og bestil smuk bogstøtte i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Køb bogstøtter, innovative og sjove gaver på CoolStuff! Vi har de køligste gaveridéer der passer gammel som ung. Hurtig levering og billig fragt!

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste priser til bryllupsgaver og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun bryllupsgave ideer. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk figur af bogstøtte.
   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gave til par, blandt andre smykkeopbevaring, vægpynt og pynt til stuen til dekoration til hjemmet.
   Disse to figurer kan også være et godt forslag til valentinsgave til ham og en gave til kæresten eller venindegave.  

original bryllupsgave

bogstøtte

bogstøtte

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bogstøtte kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige sjove bryllupsgaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij