SKULPTUR TIL HJEMMET | Kranium med smykkeskrin.

Varenummer: 76884
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
699,00 DKK
SKULPTUR TIL HJEMMET | Steampunk kranium med smykkeskrin. Alle klædt op og ingen steder at gå, dette Steampunk kranium i ensartet smykkeskrin har et dapper skelet med synlige gear og fittings, iført en uniform frakke dekoreret med foliate blonder og byder frynsede skulderpuder. Udformet fra koldstøbt bronze denne udsmykkede smykkeskrin er håndmalet i nuancer af sort, guld og rød. Med to skjulte skuffe, én på bagsiden af kraniet og den anden inde i brystkassen, dette stykke steampunk hjems indretning er helt sikkert iøjnefaldende. Skeletet har mange modifikationer i dets struktur, hvoraf mange er udsat. Et chevronbånd fastgjort til en guld- og rødstjerne medalje er knyttet til brystbenet. Dette Steampunk skelet i uniform nipsting boks er perfekt til den neo-victorianske der har alt.
Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
 Dimensioner:                 Vægt:  0,94 kg,                      Højde:  15,50 cm.                     Bredde:11,50 cm                  Dybde:  12,50 cm
Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine.
♥ Hvis du kan lide vores skulptur til hjemmet, bestil charmerende figur af Steampunk kranium med smykkeskrin i dag. Du har mulighed for at gøre gode gaver til mor, søster eller veninde, hende aldrig har modtaget før. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥ Figur er det perfekte supplement til dit alter eller ellers en fantastisk ikon, der skal placeres, hvor nogensinde du måtte ønske det i dit hjem. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske eller Steampunk skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig skulptur til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij