SKULPTUR TIL HJEMMET. Kriger i en romersk stridsvogn. Stor figur

Varenummer: 72706
Tilgængelighed: PÅ LAGER
2399,00 DKK2899,00

Kriger i en romersk stridsvogn

store figurer til stuen

    En moderne udførelse af det gamle mønster. Mindes handlingen og fare for det gamle Rom med en stor figur af romerske stridsvogn, som indfanger en scene af denne dødelige sport. Opfriske udseendet af et værelse med denne fantastiske replika at alle vil genkende, når de kommer ind i dit hjem. Der er en fantastisk niveau af graveret og malet detalje inden for denne indretning element. Fra udformningen af stridsvognen til holdningen af hest denne statue er en præcis skildring af denne form for romersk underholdning. Denne figur af Veronese er betagende i sin detalje.
Dit hjem motiv har været brug for en dristig og spændende nye accent, så lad den romerske stridsvognstatue forbedre udseendet og fornemmelsen af dit hjem.
Figur er dækket på bunden af et delikat materiale, der ikke forårsager ridse.

   Perfekt til den middelalderlige entusiast og som gave til en der står dig nær. Ideel dekoration til en stiliseret  indre. Figuren er meget elegant og dekorativ, ser godt ud i ethvert interiør.
Figur er relativt tunge for deres størrelse og er pakket i skulpturelle polystyren inderemballager derefter pakket i en gaveæke og er dækket på bunden af et delikat materiale, der ikke forårsager ridse.
I den første fase af figurer er belagt bronze, derefter patineret. I sidste etape bliver smuk ved manuelt at male og aftørring.

Materiale:
Romersk stridsvogn figur figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner: 
Højde: 41,00 cm,   Bredde: 64,00 cm,
Dybde: 28,00 cm,

pyntefigurer til hjemmet

Hvis du kan lide vores skulptur til hjemmet for dekoration til hjemmet, bestil skulptur af romersk stridsvogn i dag til en unik julegave til mænd. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Romersk stridsvogn kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og smukke, billige skulptur til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij