SLIPPERS TIL MÆND. Billige hjemmesko til herrer på nettet, kun 129 kr

Varenummer: FM-2045/M-2043
VÆLG STØRRELSE:
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
VÆLG INDLÆGSSÅL:
  Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
  129,00 DKK

  Hjemmesko til herrer på nettet.

     Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesko? Især mænd er vilde med det praktiske og gode fodtøj, og alle har brug for sutsko herre. Navy slippers mænd med to typer af indlægssål, filt eller skind til at vælge imellem. Komfortabel og billige filt slippers uden hæl. Hjemmesko har gummi, skridsikker sål og en kuperet pude, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden. De har en enestående komfort og stilfuldt look, der kan matche ethvert behov. Komfortabel kile puter foden mens du går, hvilket giver en følelse af komfort og afslapning. Sålen er blevet limet skridsikker og holdbart materiale af høj kvalitet, takket være dette er tøflerne modstandsdygtige over for slid og vil tjene i lang tid. Slippers kan anvendes året rundt. Super gave for sommer til dig selv, din farr, for en bror eller en ven. Små gave til ham.
     Meget hurtig levering. Ved at købe disse fremragende hjemmesko mænd, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Bestil hjemmesko i dag og husk at vælge størrelse. Meget billige og koster kun 129 kroner.
    Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.
  Gå på opdagelse på vores hjemmesiden og husk, at vi har altid laveste pris og hurtig fragt.

  sutsko herre str 47

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige hjemmesko mænd, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

  hjemmesko str 47

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij