SMÅ GAVER TIL PIGER | Forgyldt killing figur,

Varenummer: 122-0214
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
189,00 DKK

SMÅ GAVER TIL PIGER | Har du brug for lidt inspiration til at finde det bedste små gaver, som gerne må være ud over det sædvanlige både design og prismæssigt? Du har et problem med det? Unødigt! Vores butik giver endeløse muligheder og de bedste gaveideer til din bedste veninde. Her finder du mange forskellige forslag til små gaver der gør mange lykke. Vi foreslå forgyldt med 24 karat guld figur af dejlig forgyldt killing figur med fem Swarovski krystaller. En lille ting, men en nice. Aldrig igen ikke spørge, hvor du kan købe et smukt gave. Simpelthen tag et kig på den side af vores online butik.
 
♥ Hvis synes du det kunne være en god, billige små gaver til piger, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en smuk forgyldt killing figur med fem Swarovski krystaller i dag. Det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en lille ting i usædvanlig levende regnbuens farver i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 189 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel pige i dit liv ♥Producent: Union Crystal, Tyskland
Antallet af krystaller: 4
Materiale: metal belagt 24 karat guld
Dimensioner: 7,5cm
Vægt: 5 g
Pakke: farve æske
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige små gaver til piger, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij