SMÅ SJOVE GAVER. Billig polystone figur af skeleton, fjernsyn maniac

Varenummer: 70363
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
289,00 DKK

Billig polystone figur af skeleton, fjernsyn maniac

   Smukt lavet figur forestillende maniac TV. i den ene hånd stadig holder TV fjernbetjeningen, og i den anden hånd en flaske øl. Gulvet strøet masser af tomme ølflasker.
Hvis de fleste af den tid du bruger foran en fjernsynskærm, det er tid til at omvende.  Dette lavet af polystone figur er en stor advarsel. Det vil minde dig om de mulige konsekvenser af en dyb kærlighed til TV. Figur lavet helt i hånden med mesterlige bevare de fineste detaljer. Fra nærbillede figur lækkerier håndværk af kunstneren og hans fantastiske sans for humor. Hvert element af figurer blev lavet i hånden! Også håndmalede. Nedenunder er tapede af en blød filt. Det vil være originale dekoration på dit skrivebord eller en stor gave. Figur fra unikke Veronese kollektion udstråler alvor og styrke. Er stor inspiration for en gave til en mand med lederskabsevner. Er du på udkig efter en dejlig gave? Dejlig er en abstrakt størrelse, men hvis gave griber for hjertet fra første kig, det skal være smukt. Køb online i dag!

   Hver af figurerne i den unikke Veronese kollektion er en fremragende forslag  til en gave, der vil helt sikkert vare længere end til den næste festlige lejlighed.

Dimensioner:
Højde: 14,00 cm,
Bredde: 14,00 cm,
Dybde: 13,5 cm,


Materiale:  Polystone

   Bestil små sjove gaver i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige små sjove gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij