SPILLEDÅSE. Forgyld musikdåse med duer og Swarovski krystaller

Varenummer: 122-0221
Tilgængelighed: PÅ LAGER
499,00 DKK

Forgyld musikdåse med duer og Swarovski krystaller

    Fænomenalt smukke, belagt med 24-karat guld og dekoreret med transparent krystal figur afbilder to duer med hjerte. Figuren kommer med en luksuriøs kollektion af Swarovski Crystals. Mærke der er kendetegnet ved høj kvalitet og præcision grinde krystaller. Figurinee har en musikdåse med en fjedermekanisme med knop fra undersiden. Ingen batterier kræves. Figuren ser meget imponerende. Hele smukt og solidt konstrueret. En usædvanlig figur med Swarovski krystaller uden tvivl, er egnet til en unik gave, især for at fejre bryllupper, jubilæer, Valentinsdag eller fødselsdag.

   Det vil være en ære til hver ejer og smukke dekoration selv til mest beskedne interiør. Mangler du inspiration til en lille eller billig fødselsdagsgave, fars dags gave, bryllupsgave, til jul, jubilæum eller den skal overraskes - Maxgaver er det rigtige sted. Vi har en masse gode forslag til en gave til enhver lejlighed, som skaber glæde og vil med garanti vække glæde hos modtageren.

   Hvis du kan lide vores små gave, bestil smuk figurine af forgyldt spilledåse i dag. Koster kun 499 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger.

   Hvis du beslutter dig for at købe figuriner fra kollektion af Swarovski, du kan oprette en enestående indretning til ethvert rum i huset, lejlighed og kontor. Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder. Forgyld figurine af forgyld musikdåse ser virkelig særdeles godt, og helt sikkert vil være en vidunderlig dekoration af et rum eller en gave til en person tæt på dig.

Dimensioner: 
Vægt: 15 g,   Højde: 9,00cm,
Bredde: 6,80cm,  
 
Materiale: metal belagt med 24 karat guld.    Antallet af krystaller: 5
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig spilledåse, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk
 

 

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij