ST. GEORGE PÅ HESTEN OG DRAGEN. Unik bronzefigur til fremragende gave

Varenummer: 75858
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Unik bronzefigur til en fremragende gave

   Flere historier er blevet knyttet til Saint George, hvis mest kendte er den "gyldne legende" beskriver en drage, der boede i en sø nær Silena i Libyen.
Hele hære havde gået op imod denne voldsomme væsen og havde gået ned i smertefuldt nederlag. Monsteret spiste to får hver dag, da fårekød var en sjældenhed, de blev trukket i lokale landsbyer og jomfruer blev erstattet af får.

   I dette land kom Saint George. Da han hørte historien i dagen hvor prinsessen skulle blive spist, han krydsede sig selv og red til kamp mod slangen. Dræbte det med et enkelt slag med hans lanse.
George fortsatte derefter med en storslået prædiken og konverterede lokalbefolkningen. Givet en stor belønning af kongen, fordelte George det til de fattige og derefter red væk. Denne statuette skildrer St. George, der er involveret i kamp med dragen. Fremstillet af koldstøbt harpiks, den har en smuk metallisk bronzeret finish for at give metalets udseende og viser utrolige detaljer.

Materiale:
St. George figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  1,29 kg,   H: 23,00 cm,
B: 21,00 cm,   D: 11,50 cm,

   Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte.
Denne Veronese statuette af en St. George på hesten og dragen er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende. Blandt andet smuk engel figur er fantastisk ide til gave for ham og hende.

    Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.
Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

   Hvis du kan lide vores pynt til hjemmet, bestil smuk St. George på hesten og dragen figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Denne fantastiske karakter kombinerer muligheden for praktisk, dekorativ brug med en passion for historie og mytologi. En unik tilføjelse til enhver stue eller kontor! Den unikke skønhed fanger øjet selv blandt mange andre dekorationer. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig St. George på hesten og dragen figur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij