STORMLIGHTER | To-brændere jet lighter. Kun 199 kr

Varenummer: 171-2-02
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK
STORMLIGHTER | To-brændere jet lighter. En original to-brændere gaslighter. Lighter har et lille vindue i siden, der viser hvor meget gas der er på lighteren. En fremragende ide til en gave. Cigarlighter har et moderne udseende uden at omdirigere alt for langt fra de traditionelle lettere design til en ren og sofistikeret look. Du skal blot trykke tændingen i en enkelt handling, og støvhætten åbner for at afsløre en dobbelt jet flamme. Den doble jet flamme hjælper med at opnå et bedre lys på premium cigarer, som du er i stand til at tænde hele spids med det samme og dermed undgå cigar brænder ujævnt. At være vindtæt, mere intens og mere kontrollerbare end en klassisk flamme hjælper også opnå en hurtigere pænere lys. Men det stopper ikke der, da der er også en skjult cigar dorn bygget i nedenunder og den hellige gral ! Meget få lightere i dag har gas niveau vinduer, så du kan se, hvor meget gas der er tilbage i tanken ! Der er ikke noget værre end at trække ud af din favorit lighter i virksomheden for at finde det ikke let fører dig at låne en clipper fra fyren ved siden af ​​dig !
♥ Hvis synes du det kunne være en god, billige gaver til ham, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super stormlighter til cigarer i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥  Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.* Højde: 66mm
* Bredde: 36mm
* Tænding: Elektronisk
* Brændstof: Gas
* Flame : Dual Blå Turbo Vindtæt
* Støv Hætte
* Garanti: 2 år
* Gaveæske
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig stormlighter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij