STORMLIGHTER. To-brændere jet lighter til cigarer med cutter punch

Varenummer: 171-2-02
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

To-brændere jet lighter til cigarer med cutter punch

   Perfekt stormlighter til cigarer med dobbelt jet flamme. Sort to-brændere lighter har et moderne udseende og praktisk cigar cutter punch. Stor gave til manden der har alt. Lighter har et lille vindue i siden, der viser hvor meget gas der er på lighteren. En fremragende ide til en gave. Cigarlighter har et moderne udseende uden at omdirigere alt for langt fra de traditionelle lettere design til en ren og sofistikeret look. Du skal blot trykke tændingen i en enkelt handling, og støvhætten åbner for at afsløre en dobbelt jet flamme. Den doble jet flamme hjælper med at opnå et bedre lys på premium cigarer, som du er i stand til at tænde hele spids med det samme og dermed undgå cigar brænder ujævnt. At være vindtæt, mere intens og mere kontrollerbare end en klassisk flamme hjælper også opnå en hurtigere pænere lys.

   Men det stopper ikke der, da der er også en skjult cigar dorn bygget i nedenunder og den hellige gral ! Meget få lightere i dag har gas niveau vinduer, så du kan se, hvor meget gas der er tilbage i tanken ! Der er ikke noget værre end at trække ud af din favorit lighter i virksomheden for at finde det ikke let fører dig at låne en clipper fra fyren ved siden af ​​dig !

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaven til manden der har alt og ekspreslevering.
   Billig gave til mand er ikke kun lighter til cigarer. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige og varme sutsko herre, der er perfekte som fødselsdagsgave til ham, fars gave ideer eller mor gaveideer.

gave til mand
lighter til cigarer
bedste stormlighter
   Hvis synes du det kunne være en god, billige gaver til ham, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super stormlighter til cigarer i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

Andre praktiske og biliige gaver

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe filt hjemmesko. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.

Vi kan tilbyde gode varme sutsko dame, sutsko herre og filt sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som perfekte gave til mor, gave til manden og endda som julegaveideer til hende.

Dekoration til hjemmet

   At oprette det perfekte boligindretning tager ofte tid, og det er en udfordring at finde passende dekorationer til hjemmet. Veronese pyntefigurer i vores butik er produkter af højeste kvalitet til ethvert budget og skræddersyet til forskellige smag. Et meget stort udvalg af dekorative figurer til hjemmet sørger for, at du finder pynt til hjemmet eller dekorationer til stuen. Indretning til hjemmet og tilbehør til hjemmet er gode inspiration til bryllupsgave og billige romantiske gaver.
* Højde: 66mm

* Bredde: 36mm

* Tænding: Elektronisk

* Brændstof: Gas

* Flame : Dual Blå Turbo Vindtæt

* Støv Hætte

* Garanti: 2 år

* Gaveæske
gaven til manden der har alt

stormlighter til cigarer
lighter til cigarer, med cigar bor
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig stormlighter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij