STUDENTERGAVE. Flot og billig lighter, selvfølgelig kun til rygerne

Varenummer: 112-7-06
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

Flot og billig lighter, selvfølgelig kun til rygerne

   Smuk mørkeblå lighter med gyldent spydspids. Rigtig god  idé til en studerntergave til ham. Unik kvalitet og pris.
   Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger. Hvis han allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe ham en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. En lille gave kan gøre et stort indtryk og prisen er helt sikkert attraktiv.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til studentergave og ekspreslevering.
   Billige gaver til ham er ikke kun lightere. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige sutsko til mænd, der er perfekte som gaver til farfar, julegave til bedstefar eller gave til morfar.

   Vi har også mange andre forslag til fantastiske gaver til kvinder. Du kan tjekke vores tilbud om smukke vægdekorationer i form af figurer til at hænge på væggen i hvert værelse i dit hjem eller kontor.
Unikke sæt porcelænskopper og krus til kaffe eller te kan også få din opmærksomhed. Nogle af dem er pakket i pæne hjerteformede kasser og passer bestemt også som valentinsdag gaver til ham og hende, julegaver til kæresten eller bryllupsgaver.

blå studentergave

lighter

billig lighter

    Hvis synes du det kunne være en god idé til en unikke studentergave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil flot blå metal lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. De siger "Åhh... hvor er det dog svært at finde på en gave til manden der har alt". Det er nonsens. Der er ingen fyr der har alt. Han ville skulle være ejer af hele verden. Alt du skal gøre er at se på Maxgaver hjemmeside og køb for eksempel denne flotte og funktionelle lighter.

Praktiske gaver

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme uld hjemmesko til damer. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som billige gaver til hende, gode studentergaver og endda som julegave til morfar.

   En god idé til en praktisk gave er også et lighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelightere. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.
   Det er vigtigt, at gaven er nyttig og praktisk, ikke tvunget og i sidste øjeblik.

billige gaver til ham

stormlighter

bedste lighter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige studentergave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij