STUE INDRETNING BILLIG. Smuk figur af atlet under træning

Varenummer: 75810
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

INSPIRATION TIL INDRETNING AF STUEN

   Atlet under træning. Smuk figur med et usædvanligt dekorativt udseende, der viser en muskuløs mand at udfører gymnastik øvelser med kroppen. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Smuk skulptur fra Veronese, den virkelige kunstværk. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i din bogreol i hvert værelse så godt og på kontoret. Unikke gaver i anledning af forskellige festlige dage, fødselsdag, helligdage eller en forfremmelse på arbejdspladsen.

   Veronese figurer ser godt ud i interiører i klassike stilen fra 1950erne eller 60erne, såvel som i interiører, der er stiliseret som moderne. Figurer harmoniser perfekt med klassiske møbler fra velkendte designere samt moderne møbler i minimalistisk stil.

  Boligindretning er ikke kun møbler. Det er også forskellige former for dekorative elementer, som både kan have praktiske formål som vaser, skåle, opbevaringsæsker, smykkeskrin og vægur eller fade og skåle til boligen. Sandsynligvis smag kan ikke diskuteres, så indrette sit hjem og sin bolig efter dine egne følelser og smag og ikke efter hvad andre mener.

   Hos Maxgaver.dk finder du gaveideer til gave til valentinsdag med flot pynteting til hjemmet i form af ekstremt smukke dekorative Veronese figurer eller tekopper, der er pakket i en farverig hjerteformet kasse.

   Fødselsdag gaveideer til far med et stort udvalg af varme, uld hjemmesko til mænd eller gave til bedsteforældre med unik og godt kvalitet cigaretetui og lighter. Vi tilbyder også gaver til børn. Blandt mange byggelegetøj du kan vælge gaver til børn, for eksempel smuk modelfly byggesæt.

   Forestille sig, hvordan dette smuk figur vil dekorere dit interiør og forestille fuld af beundring og misundelse af dine venners ansigter. Forestil dig den glæde, som du kan lave sådan en super gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé! Hvis du kan lide vores inspiration til indretning af stuen, bestil smuk figur af en muskuløs mand i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til sportsfigurer og hurtig levering.
Alternative praktiske gaveideer   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme hjemmesko. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.

   Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som gaveideer til mors dag, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.

   En god idé til en praktisk gave er også et lighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger. Vi kan tilbyde lightere til cigaretter, cigarer og pibelightere. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.

Materiale:
Atletick figur mand lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

sportsfigurer

Dimensioner:
Vægt 1,68 kg,    Højde: 27,00 cm,
Bredde: 23,50 cm,   Dybde: 12,50  cm

sportsfigur bronze
Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Atletick figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk. eksklusiv og billig inspiration til indretning af stuen eller dekoration til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij