UGLE FIGUR. Smuk og specielle gave til mormor med Swarovski krystaller

Varenummer: 122-0044
Tilgængelighed: PÅ LAGER
289,00 DKK

Smuk og specielle gave til mormor med Swarovski krystaller

   Har du brug for ideer til gave-indkøb? Her er masse gaveideer til kvinderne i dit liv.  Ugle figur er dekoreret med Swarovski krystaller og forgyldt 24-karat guld. Fænomenalt smukke, kunstfærdigt dekoreret figur er sikker på at tiltrække kendere kigge Swarovski værker. Opmærksomhed på detaljer og en lang tradition gør hver figur er en slags lille kunstværk. Den rigdom af mønstre inspireret til at indsamle ekstraordinære samling figurer.

gave til farmor

   Hvis synes du det kunne være en god, billig små gave til mormor, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en smuk guldbelagt ugle figur dekoreret med 7 Swarovski krystaller i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det koster kun 289 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv.

  Maxgaver.dk er glad for at præsentere en stor samling ugle figurer fra Veronese, som du kan finde her.

Manufacturer: Union Crystal.
Dimensioner:

Vægt: 5 g,   Højde: 9,50cm,  
Bredde: 5,00cm, 

Materiale: metal belagt med 24 karat guld.    Antallet af krystaller: 7
gave til gammel dame
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Ugle figurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig ugle figur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij