UNIK JULEGAVE | Bedste campinglampe LED, 300 lumen

Varenummer: LT-400L
Tilgængelighed: PÅ LAGER
449,00 DKK
UNIK JULEGAVE | Bedste campinglampe LED med så meget som 300 lumen. Lampe til camping med lyseffekten 300 lumen er udstyret med en moderne lyskilde - LED-panel, der giver en ekstremt kraftigt lys med en ensartet struktur.
Desuden en LED på toppen af dækslet genererer en retningsbestemt lys. Resultatet er, at lampen kan anvendes som en manuel lommelygte. Yderst effektiv - et sæt batterier kan vare op til 300 timers arbejde, hvilket er mere end 12 dage. Lampen har en indbygget krog på basen og en ekstra krog, som giver dig mulighed for at bruge det som en loftslampe. Robust, effektiv, multi formål  - det perfekte produkt til udendørs aktiviteter.
Perfekt som tilbehør til enhver flugt og perfekt til et telt i haven eller mens fiskeri. Lyset ikke tiltrækker insekter. Takket være det, vil du ikke længere behøver at være bange for irriterende myg. Apparatet udmærker sig ved en ekstrem høj holdbarhed.
* Stænktæt:✔
* Operation tid: retningsbestemt lys 500 timer
* Operation tid lav lysstyrke: 135 timer  
* Operation tid pulserende tilstand: 300 timer
* Operation tid høj lysstyrke: 25 timer
* Krog:✔
* Lysoutput: 300 lm
* Serie: Adventure Linje
* Operation modes: 100%, 17%, pulserende, retningsbestemt lys.
* Vægt: 950 g
* Stødsikker: 1 m
* Dimensioner: 98 × 98 × 188 mm
* Strømforsyning: 3 x D
* Lyskilde: COB LED + 5mm LED
Firmaet Mactronic tilbyder den højeste kvalitet til både fagfolk (de uniformerede tjenester, atleter), reddere og private brugere, turister, yourselfer og cyklister. ♥ Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik julegave, bestil bedste campinglampe i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig unik julegave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR. LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE.

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij