VALENTINSDAG GAVE TIL HENDE. Elegant lommespejl med to hjerter

Varenummer: EL-24 "Hearts"
Tilgængelighed: PÅ LAGER
279,00 DKK

lommespejl med to hjerter af røde og hvide Swarovski krystaller

   "Hearts" er en smuk, kompakt makeupspejl, hånddekorerede med 89 Swarovski krystaller i form af to overlappende hjerter. Kosmetikspejl med flot krom finish. Denne type makeup spejl er ideel for dem, der har svært ved at se, fordi det har en forstørrelsesspejle.

   Maxgaver vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde gorgeousness af livet i et helt nyt lys. Gennem mange vores produkter vi håber inspirere dybe følelser og forårsage interesse i de af os, der næppe nogensinde tage tid til at tænke over et kunstværk. Tiden går aldrig at vende tilbage. Nu disse øjeblikke kan blive din for evigt. Hvis du også kan lide vores mest eftertragtede sjældenheder for inspiration for den bedste gave til mor, bestil af fænomenalt smuk lommespejl dekoreret med Swarovski krystaller. Denne produkt afsløre farver og teksturer, hvilket skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kvinder.

Aluminium - krom / mat
Diameter på 7 cm (5 cm spejl)
Dobbelt sidet - har to spejle
(almindeligt spejl samt forstørrende)
Indpakket i sort papkasse foret med satin + elegant sag,
Dekoreret med 89 Swarovski krystaller i hvid og rød.

Du kan lægge dette smukke produkt under juletræet som en dejlig julegave. Ved at klikke på et af nedenstående billeder kan du gå til andre kategorier, hvor du finder mange gaveideer og dekorationer til dit hjem eller juletræ. Blandt andet flot dekoreret polsk glas juletræskugler.
skulptur af  Mozart ved klaveret
skulptur af  Mozart ved klaveret
Bronze figur af en Viking
Bronze figur af en Viking
glas julekugler i intens grøn mat
glas julekugler i intens grøn mat
Smukke glas julekugler i intens grøn
Smukke glas julekugler i intens grøn

   Makeup forstørrelsesspejl er lavet af metal, meget smuk, klassiske design.Lommespejlet åbnes nemt ved at trykke på en lille knap, og det lukkes igen med et let tryk. Det er lille og praktisk, så nemt kan passe i lommen, pung eller taske. Sammenfoldelig, bærbare og let, nem at bære og bruge, det er en lomme make-up spejl, moderne og praktiske. Spejlet består af dobbelt interne spejle design, med en, der har den funktion at forstørrelsesspejl, det afspejler tre gange større end den anden. Lavet af premium metal og glas. Den ideelle gave til hende til enhver lejlighed fordi vores produkter, ofte udøve en dybtgående indvirkning på fantasi af den moderne forbruger. Er værdsat for deres intime karakter, geniale håndværk og unparallel sans for detaljer. Enhver kvinde bør have i sin pung et lille, praktisk endnu smukke spejl. Vores lommespejlet er en god idé til en elegant gave at fejre fødselsdage, mors dag, bedstemor dag eller Valentinsdag gave til hende !

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige Valentinsdag gave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij