VALENTINSGAVE TIL HENDE. Rød gas lighter med gylden farve finish

Varenummer: 370-1-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

Rød gas lighter med gylden farve finish

   Forslag til rygere kvinder. Imponerende og charmerende lighter som en gave til hende. Hvis du ønsker at købe en robust, lille og fin lighter er dette et godt valg. Usædvanlige skønhed pålidelig damelighter. Hvis du er på udkig efter den god gave til en kvinde, her finder du mængder af praktiske, romantiske og anderledes gaver, som passer perfekt som gave til hende. Elegant gaslighter for kvinder. Funktionel og let at bruge. Denne unikke lighter kan være af interesse for tilhængere af stilfuld elegance og diskret klasse. Samtidig enkel og elegant design kombineret med en meget høj kvalitet er ubestridelige fordele ved denne produkt. I lighterens fod er der en jævn regulering af flammehøjden og en ventil til at fylde tanken med gas. Lighteren er anbragt i en dekorativ gaveæske. Smuk gave med usædvanlig design. Imponerende og charmerende lighter som en gave til hende. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

   En lighter er et uundværligt redskab til enhver person, der ryger. Takket være en lighter hver ryger kan ryge en cigar, cigaret eler hjemmerul og pibe. Opfindelsen af lighteren gjorde det lige så nemt som at sætte ild til lys. Lightere er forskellige i den opnåede type flamme, vi skelner mellem gløde-lightere, benzin lightere, flamme ligtere og pibelightere. Hvis du kan lide vores valentinsgave til hende, bestil smuk og billig lighter i dag. Lighteren er ikke en universel gave, men det vil helt sikkert forårsage et smil på ansigtet af en cigaretter amatør.

   Hvis du ikke kan beslutte at købe denne lighter, kan du vælge en anden og også købe seje uld hjemmesko dame og herre, der er ikke bare økologiske, men også åndbare, komfortable og elegante. Du kan bruge billige hjemmesko som en unik gaveæske til en lighter. Forestil dig, hvor overrasket er en person, der modtager en gave i en anden julegave eller fødselsdagsgave.
   En anden mulighed er at købe i sættet med lighter en flot læder eller
metal cigaretetui, som også kan bruges som visitkortindehaver, tegnebog eller kreditkortsholder.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige valentinsgave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij