VENETIANSK MASKE. Smuk og billig pynt til hjemmet og vægdekoration

Varenummer: 74139
VÆLG MODEL:
  • 1
Tilgængelighed: PÅ LAGER
599,00 DKK

Smuk pynt til hjemmet og vægdekoration

   Fabelagtig i udseende, høj kvalitet og en overkommelig pris. Perfekt til vægdekoration og indretning af hjemmet. Veronese produkter er kunst for alle. Det gør stort indtryk og det er dejligt. " Veronese " mærke er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det skræddersyede emballage hvert element ikke blot falder sammen med skønheden i produktet, men også sikre, at hele for hvert punkt , når vores kunder modtager dem. Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese .

   Venetianske masker er en århundredgammel tradition i Venedig, Italien. Maskerne er typisk båret under Carnevale ( Karneval i Venedig ), men har været anvendt ved mange andre lejligheder i fortiden , som regel som en enhed for at skjule bærerens identitet og social status. Masken vil tillade brugeren at handle mere frit i de tilfælde, hvor han eller hun ønskede at interagere med andre medlemmer af samfundet uden for rammerne af identitet og hverdagens konvention . Det var anvendelige til en række formål, nogle af dem ulovlig eller kriminel , andre bare personlig , såsom romantiske møder .
Venetiansk maske er kendetegnet ved deres udsmykkede design , og byder på lyse farver , såsom guld eller sølv og brug af komplekse dekorationer i barokstil. Mange designs af venetianske masker stammer fra Commedia dell'arte . De kan være helmasker eller øje masker.

Materiale:
Vægdekoration stue er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:

Højde: 34,00 cm,   Bredde: 17,00 cm,
Dybde:  4,00 cm,   Vægt:  706 g

pynt til stuen

Veronese
vægdekoration

                                        Vælg den model, du kan lide bedre, eller du kan vælge at købe begge masker
 

    Hvis du kan lide vores pynt til hjemmet, bestil smuk venetiansk maske af Veronese figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekorationer til hjemmet og hurtig levering.
   Stue dekoration er ikke kun møbler. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af skøjteprinsesse.

Vi har også mange andre forslag til fantastiske gaver til kvinder. Du kan tjekke vores tilbud om smukke vægdekorationer i form af figurer til at hænge på væggen i hvert værelse i dit hjem eller kontor.
Unikke sæt porcelænskopper og krus til kaffe eller te kan også få din opmærksomhed. Nogle af dem er pakket i pæne hjerteformede kasser og passer bestemt også som valentinsdag gaver til ham og hende, julegaver til kæresten eller bryllupsgaver.

gaver til hjemmet

vægdekorationer

pynteting til væg

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Vægdekoration kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige venetiansk maske, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij