BILLIG JULEGAVE TIL HENDE. Spektakulær frugt og kagebakke med påfugle

Varenummer: 10476
Tilgængelighed: PÅ LAGER
1299,00 DKK

hus dekoration. Meget spektakulær frugt og kagebakke med to påfugle

    Hvis en påfugl er et smukt syn, da to skal være endnu mere. Den dobbelte påfugl bakke samler to imponerende fugle til at skabe en fantastisk og kunstnerisk udstillingsmodel, der ikke kun tiltalende, men også alsidig så godt.

   Normalt garanterer et par påfugler en smule konkurrence mellem fuglene, men i dette tilfælde har de valgt at arbejde sammen i stedet. På hver side af bakken sidder en enkelt påfugl, der giver indtryk af, at de stadig vender ud på deres egen måde, mens de arbejder sammen. Hver af deres brillant detaljerede og levende farvede haler krøller sig under bakken, tilføjer en strøm af dekoration, der strækker sig over bakkerne overflade. Det hviler på en hvirvel af linjer, hvilket gør denne bakke til at virke som om den sidder enten oven på bølgerne eller en sky.

   Den flotte farve på påfuglene er hærdet af en metallic bronze nuance, som opnås gennem bakken konstruktion, som det var udformet fra koldstøbt bronze. Farven er håndmalet, både for at sikre livslanghed og for at give det størst mulige detaljer. Dette smukke objekt behøver næppe en grund til at blive vist, andre end af hensyn til skønhed og appel, men i form af den dobbelte påfugl bakke er det et godt valg for nogen, der ønsker noget både smukt og funktionelt, da denne bakke er perfekt til opbevaring alle slags små genstande.

   Påfugl er en fugl af skønhed og prestige og også betragtes som et universelt symbol på stolthed. Tilsæt lidt elegante til dit bord indretning med denne dobbelte påfugl bakke fra Veronese.  Den slående udseende af bakken gør det til en perfekt gave til enhver lejlighed.

   Hvis du kan lide vores billig julegave til hende til en romantisk gave, bestil smuk bakke med to påfugle i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til pynt til hjemmet og hurtig levering.

   Boligindretning er ikke kun smuk kagebakke. Find vores dekorationer til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk bryllupsfigur til nygifte, der viser nygifte hænder i livsstørrelse, når man sætter vielsesringen på ægtefælles finger. Perfekt romantisk bryllupsgave til par.

   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gave til par, blandt andre smykkeopbevaring, vægpynt og pynt til stuen.

bryllupsgave
Materiale:
Hus dekoration -
Kagebakke er lavet af polystone, der er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

 Dimensioner:
Vægt:  1401g,   Højde: 19,50 cm,
Bredde: 44,50 cm,   Dybde:  17,50 cm
kagebakke

Polystone er en type kompositmateriale, der er almindeligt anvendt i forskellige applikationer på grund af dets alsidighed og holdbarhed. Det er lavet ved at blande en pulveriseret sten, typisk kalksten, med en flydende polymerharpiks, normalt polyurethan eller polyester, og derefter støbe den i en ønsket form. Når den er hærdet, har polystone et stenlignende udseende og tekstur, men det er lettere i vægt og mere overkommeligt sammenlignet med natursten.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kagebakke kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige billig julegave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij