BILLIGE SUTSKO TIL BØRN. Varme og bløde uld futter til børn. Kun 99kr

Varenummer: BD-3508
VÆLG STØRRELSE:
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
99,00 DKK

Varme og bløde uld futter til børn

   Har du et lille barn eller kender nogen i familien eller blandt venner, der har et lille barn, så kan disse børns hjemmesko være et absolut uundværligt valg for hver årstid. Danmarks billigste sødeste uld hjemmesko til børn. Højden over ankelen. Yderst komfortable, ​​tykke, lavet i ren uld børne futter giver varme til små fødder. Lavet af 100% naturlige merino uld, som gør at huden ånder og ikke sveder. Hygiejnisk, nem at rengøre og kan vaskes ved 30 grader. Rigtig dejlig varme og barnet sveder ikke i dem, pga. det naturlige uld, som lader huden ånde.
Tag en større størrelse, end du regner med, da skoene er små i størrelsen og fordi børn vokser hurtigere, end man tro.

   Billige gaver til børn er ikke kun fine uld sutsko børn. Find også økologisk legetøj og maskotter, der vil give dit barn meget glæde. Lad dig inspirere, køb en skønne og billige bamse, miljøvenligt legetøj.
   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til uld futter til børn og ekspres levering.

billige gaver

varme sutsko børn

varme sutsko børn

   Hvis synes du det kunne være en gode priser til uld sutsko til børn, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil varmeste lille sutsko til babyer i dag og husk at vælge størrelse.
Vores uld, hvorfra vi gøre produkter er 100% EKO! Vi garanterer, at uld er 100% naturlige (uden nogen tilblandinger akryl og andre kunstige tilsætningsstoffer). Alle vores hjemmesko er udarbejdet i 100 % ren merinould og vi giver varmegaranti på alle vores uldne produkter! Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort
vejledning.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Sutsko børn til julegaver kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige lammeuld sutsko til børn, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij