BILLIGSTE CIGARETETUI LÆDER. Af højeste kvalitet små gaver til ham

Varenummer: 812GLT92
Tilgængelighed: PÅ LAGER
299,00 DKK

Gaveideer til 300 kr | Højeste kvalitet små gaver til ham

   En stor cigaretetui til 26 cigaretter. Tyske cigaretetui metal og kunstlæder, lakeret i brun, lavet i Tyskland selskab STOLL GmbH. En unik gave til den aktive ryger. Danmark største cigaretetui. Indvendigt kan rummer op til 26 stk King Size cigaretter 85 mm, der er holdt nede af en gummibånd.
   Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Tysk cigaretetui lavet med holdbarhed i tankerne denne  er lavet af nikkelbelagt 0,5 mm stål. Takket være den holdbare skal er disse cigaret cases meget værdsat.Den smukkeste etui lavet med sådanne kunstfærdighed. Uden tvivl det ville være en god idé til en lille gave.

Rummer 26 stk King Size
cigaretter 85 mm

Glat læder.    - Farve: brun
Interiør og kanter i sortfarve
Mål: 11,50 x 9,50 x 2,00 cm
Gummibånd holde cigaretter

gaven til ham
Producent: VH Tyskland

   Vi kan ikke benægte, at en cigaretter er en dårlig vane. Men på grund af tilfredshed og afslapning det bringer, mange mennesker køber dem. Et af de mest populære cigaret tilbehør er cigaretetuier. Denne type tilbehør er beregnet til at holde cigaretter for at forhindre dem i at blive beskadiget. Hvis du kan lide vores gave, bestil smuk og billigste cigaretetui i dag. Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende. Men hvad gør man når har et begrænset budget? Lige når du besøge vores online butik tjek vores forslag gaveideer til ham og hende. Selv i sidst på måneden du kan købe en stor gave for ikke en masse penge. Være sikker på, at shopping i vores butik det er afslapning, velvære og gode erfaringer.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til cigaretetui læder og ekspreslevering.
   Billig og unik gave til hende er ikke kun cigaretetui. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sutsko herre, der er perfekte som en gave til farr, gave til søster, gave til svigerfar eller bedstefar gave.

gode gaveideer til ham

cigaretetui til 20 stk

cigaretetui læder til 26 stk

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Cigaretetui læder kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billigste cigaretetui, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij