BOLIG OG INTERIØR. Veronese dekorativ figur af Kvinde med en kentaur

Varenummer: 73527
Tilgængelighed: IKKE PÅ LAGER
699,00 DKK

Veronese dekorativ figur af en Kvinde med en kentaur

   En unik kollektion lavet med sans for detaljer. En mytologiske samling af Veronese er en ideel udsmykning af stiliseret interiør. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Kentauren er et fabeldyr fra den græske mytologi. Det har et menneskes overkrop og hoved og en hests krop. Ofte har den hesteører. De mest kendte kentaurer er Chiron og Nessus.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til gave til veninde og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun kentaur figur. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk dekorativ
JUSTITIA Retfærdighedens Gudinde figur, skulptur til kontor dekoration.

Materiale:
Kvinde med en kentaur pyntefigur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  1917 g,    Højde: 28,00 cm,
Bredde: 25,50 cm,   Dybde:  12,00 cm

ting til hjemmet udsalg

Veronese pynt til hjemmet

   Se vores forslag med god ideer til indretning og bestil dekorativ figur i dag. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
   Hos Maxgaver.dk finder du et stort udvalg af populære gaveideer i alle prisklasser og du altid kan finde inspiration for dekorationer til hjemmet, takket vores skulpturer til indretning af ethvert rum og hvis mangler du inspiration til hvordan du skal unikdekorere dit hjem så lad dig inspirere Veronese figurer. Blandt andre finder du her dekorative figurer der skildrer det gamle Egypts verden, der er perfekt som julegaver til din mormor eller morfar.
   Du kan også vælge at give en anden type gave, hvor udvalget både kan dække over den varme hjemmesko herre til den mere afslappet uld sutsko til kvinder, en lidt personlig gaveide som nok kun skal gives til en person tæt på dig som f.eks. kæreste eller ægtemand og til kone
Hvis han eller hende elsker at arbejde meget ved computeren eller tilbring timer foran tv'et køb ham en af de nye spændende varme hjemmesko til ham i gave, som kan bruges til både fødselsdagsgave, julegave og alt andet lejligheder.
   Den får gode anmeldelser fra brugere, og klarer et problem som rigtig mange kvinder og mænd har. Derfor er det en praktisk gaveide til din bedstemor eller bedstefar.

romantisk gave til hende

god ideer til indretning

skulptur af en Kvinde med en kentaur

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bryllupsfigurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige ideer til indretning, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij